|
One UI 6.1.1 güncellemesi Galaxy S23 serisine yaramadı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Paniğe gerek yok. Samsung, Pixel telefonlarından daha hızlı kamerasındaki sorunları giderecektir.
Test etmişlerdir canım. Test etmeden niye yayınlasınlar ki ...
Abartmayın. Uç bir sorun. Ortalama günlük bas çeklerde böyle absürt şeyler oluyor diye ciddiye mi alacaksınız ....
Polemiklere gelin ... Gerçekleri boşverin ...
....
Samsung umarım bizleri zaman olarak ta şaşırtır .
-
sammy fans
One UI 6.1.1 defects Galaxy S23 camera, Samsung readying quick patchhttps://www.sammyfans.com/2024/09/18/one-ui-6-1-1-defects-galaxy-s23-camera-samsung-readying-quick-patch/
-
Hiç bi sorun görünmüyo denedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alıntı
metni:Bu konudaki şikayetler hızla artarken, Samsung’un kamera sorununu bir an önce çözmesi talep ediliyor. Samsung çoktan sorunu çözmek için çalışmaya başlamıştır, müthiş yapay zeka özellikleri ile S25 serisinin çıkışına yetişecek inşallah.
-
Bizzat S23Ultra da denedim, 15-20x arasında fotoğraf çekerseniz böyle bi sorun oluyor. 20x ve üzerinde veya 10x ve altında bi sorun yok
-
Eskitme politikası klasik Samsung
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
firmalara o kadar supheyle yaklasiyorum ki bir guncelleme geldiginde caresiz kalmadikca guncellemiyorum. Sadece telefonda degil, kullandigim her cihazda boyle hareket ediyorum ister istemez. Egerki bir problemim yoksa degistirmeye de gerek yok, her degisiklik potansiyel problem oluyor, hele ki firmalarin bazen beceriksizlikten cogu zamanda planli eskitme / musteri verisini calma isleme vb kafalarindan dolayi insan hic istemiyor bisi guncellensin.
Ote yandan birde potansiyel olarak can yakabilecek ciddi guvenlik guncellemeleri oluyor, firmalar bunlari birbirinden ayri kanallardan verseler keske. Ki son kullanici olarak yamalarin iclerinde ne oldugunu asla bilmeyecegimiz icin oda care degil muhtemelen. Linux misali, basdan sona acik kaynakli ve arkasinda saglam finansal gucu olan bir vakfin telefonu olsa keske diycem ama onda da ihtiyac duydugun uygulamalarin olmasi sart. Nerden baksan iki ucu .oklu degnek
-
Samsung ha bire yeni modeller cikariyor. Ama bixby Türkçe yazılımı bi türlü getiremedi ne hikmetse
Turkiye Samsung telefonlardan vazgeçmeli mi ??
Tüm diller var ama TÜRKÇE dil detesgi yok
-
Bahsedilen CXH7 kodlu güncelleme 6.1.1 değil. Biraz önce yükledim ve OneUI sürümü 6.1. Ayrıca 1 Ağustos 2024 güvenlik güncellemesini kapsıyor.
-
-
Gece güncelleyip uyumuştum şu an daha önce hiç karşılaşmadığım kadar kasıyor. Kamera sorunu fazla kullanmadığım için pek gözüme çarpmadı fakat Instagram DM'lerde mesajlaşırken hem telefon hem de klavyesi kasmaya başladı.
-
Recovery münüden Wipe dalvik cache temizleyin. S23 de şuana kadar neyse ki hiç bir güncelleme sorun yaşatmadı.Her güncelleme sonrası wipe cache temizlerim. Ayrıca resmi samsung uygulaması APP boosterı da güncelleme sonrası çalıştırmanız gerekli bir kez diğeri olmasada en azından bunu yapmak şart.
-
Ben güncellemiyorum.
Bu güncellemede kesin olan birşey var. Marka fark etmeksizin hepsi çuvallıyor.
-
Ne zaman yenir ozellik gelse donanım haber forum olarak negatif haber paylaşımı yapılıyor cihazı ben de kullanıyorum fakat şuana kadar yapılan haberlerden birini bile yaşamadım
-
Maalesef araçla giderken videolar bile bulanıklaşıyor. Acil çözüm üretmeleri gerekir
-
App boostere nereden ulaşabilirim?
-
Öncelikle Good Guardians ve App Booster yükleyin. Daha sonra Good Guardians içinden App booster açıp optimize edin ve cihazı yeniden başlatın. Hepsi resmi samsung uygulamarıdır. Ülke bölge kısıtlaması yüzünden Samsung store da yok. Son sürüm linklerini bırakıyorum hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSHUJx -- 19 Eylül 2024; 18:25:41 >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
![]() One UI 6.1.1 defects Galaxy S23 camera, Samsung readying quick patch https://www.sammyfans.com/2024/09/18/one-ui-6-1-1-defects-galaxy-s23-camera-samsung-readying-quick-patch/![]() ![]() |
Samsung ha bire yeni modeller cikariyor. Ama bixby Türkçe yazılımı bi türlü getiremedi ne hikmetse
Turkiye Samsung telefonlardan vazgeçmeli mi ?? Tüm diller var ama TÜRKÇE dil detesgi yok |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X