Şimdi Ara

One UI 7 ile Samsung uygulamaları Gemini AI ile entegre olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • One UI 7 ile Samsung uygulamaları Gemini AI ile entegre olacak
    One UI 7 güncellemesiyle Gemini AI, Samsung’un stok uygulamalarıyla entegre çalışacak. Samsung Takvim, Samsung Notlar ve Samsung Hatırlatıcı, kullanıcıların günlük kullanımını kolaylaştırmak için Gemini ile çalışacak.

Ayrıca Bkz.One UI 7 güncellemesi nasıl ilerleyecek? Hangi telefonlar ne zaman güncellemeye kavuşabilir?

Kullanıcılar Gemini sesli ve yazılı komutlarıyla Samsung Takvim’de etkinlikler oluşturabilecek, düzenleyebilecek veya silebilecek. Fotoğraftaki bilgileri çekerek Samsung Takvim uygulaması içinden etkinlik oluşturabilecek. Sesli komutla notlar oluşturabilecek ve notları özetleyebilecek. Gemini ayrıca belirli bir tarih veya saat için hatırlatıcı oluşturabilecek, hatırlatıcıyı düzenleyebilecek, mevcut hatırlatıcıları arayabilecek.

Yalnız Gemini entegrasyonunda birkaç sınırlama olacak. Örneğin; kullanıcılar Samsung Takvim’de Gemini komutlarıyla etkinlikleri paylaşamayacak veya çakışan etkinlik olup olmadığını göremeyecek. Samsung Notlar’da klasör oluşturma, silme, not etiketleme gibi işlemler yapılamayacak. Hatırlatıcılar uygulamasında konum veya fotoğraf ekleme, kategori ekleme veya düzenlemeye izin verilmeyecek.

Samsung'un One UI 7.0 kararlı sürümünü Galaxy S24 serisiyle birlikte sunması sunması bekleniyor.

Kaynak:https://www.sammobile.com/news/stock-samsung-apps-one-ui-7-0-gemini-ai-integration/

• Gerçek bir gelişme olur

Bakalım Bixby ne olacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Caklar cek ler bitmiyor ama iş günlük hayatta stabil kullanmaya gelince dünyanın en büyük telefon üreticisi ile en büyük mobil işletim sistemi (en büyük veri sahibi) Google, yapay zekâya gelince, gerçek anlamda işlevsel mobil asistan yapmakta işi batırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 19 Ocak 2025; 21:19:6 >
  • bixby var telefonumda note 9 . bixby özel tuş bile koymuştu ama ne yazıkki bi halta yaramayan asistandı

• Team McLaren kullanıcısına yanıt

Tüm yükü Google Geminiye veriyorlar gibi görünüyor Bixby rip olacak sanırım.

• Yapabileceklerin yapamayacaklarının nerdeyse yarısı. Bu nasıl entegrasyon?

• eyuunal E kullanıcısına yanıt
    Tam entegrasyon sağlayabilse keşke de sonra seçeneği teke düşürse...

Öteki türlü aynı işi yapabilen ikişer uygulama olayo telefonda biraz bloatware gibi kalıyor, ayarlardaki karmaşa da cabası

Bu çift başlığı çözmek hedefleri olmalı, telefondaki rafinelik ve premium algısını da yok ediyor zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • khaos kullanıcısına yanıt
    Gemini'nin ne olduğunu bilmiyor heralde

• Hala gelecek daha 15'i veremediler yapay zeka geminiyi eklemeye çalışıyolar yeminle samsung kadar kullanıcılarını kekleyen başka firma yok nothing denen ufacık marka bile 15 verdi gemini geleli aylar yıllar oldu samsung hala aynı yerde donanımı hiç söylemiyorum bile aynı donanımlarla cihaz çıkarıp çakma furyası yıllardır sürüyor.

• peki kestirmeler samsung telefonların hepsine gelecek mi?
    tüm androidlerde şuan kestirmeler eksik

• Birçok yapay zeka aracı kullanıyorum onların içinde Chat CPT Claude vs vs var ancak en berbatı kgoogle gemini sorduğun sorularının hiçbirine cevap alamıyorum sadece bana yazı veriyor kod istiyorum ya da kodlarımı düzeltmek istiyorum ya da bir fotoğraf atıyorum o fotoğrafta işte istediğim alanları özelleştir diyorum sadece bana ilginç ilginç yazılar uzun uzun yazılar veriyor istediğimi bir türlü bana vermiyor o yüzden gemini olabildiğince berbat bir yapay zeka Google böyle bir acemiliğinde çok şaşırıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.