Şimdi Ara

one v mi xperia sola mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yukuberk

quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sola. Neden mi? Çünkü sony.

Sony'nin ne özelliği var?

Hiçbir şekilde kaliteden ödün vermeyen, göz boyamasyonundan uzak, sadece insanlık için çalışan bir marka. Sadece kullanan bilir.

Şu yazdığına sen bile tuhaf tuhaf bakıyorsundur.Göz boyamasyonundan uzak olsa:ICS'yi alacağında kasacağını bildikleri halde Neo V'ye ICS güncellemesini veren marka Sony değil mi yanlışım varsa düzelt.

.431 nolu sürüm 2.3'den bile hızlı çalışıyor. Olmadı cyanogen ve fxp takımına resmi destek veriyor. Beğenmeseniz cyanogenmod kurabilirsiniz. Zaten jelly bean'da gelecek.

Şimdi alternatif yollara girmeye gerek yok o yollardan yapıldığında iyi çalışmayan telefon sayısı çok az hatta bekleneninde üstünde çalışıyor.Jelly Bean'e gelirsek:Android'in bana göre en iyi işletim sistemi ve yüklendiği telefonun performansında gözle görülür bir artış oluyor.Bu arada ICS'de kullandım ama hiç beğenmedim, kullanıcıların yeni işletim sistemi beklentilerine üzerine çıktığı için pek fazla bir yenilik yok tabi göz boyamalar hariç.
    SON OLARAK BEN RESMİ GÜNCELLEMEDEN BAHSEDİYORUM, NEO V SONY'NİN RESMİ ICS GÜNCELLEMESİNİ ALDIĞINDA:KASIYOR MU? KASIYOR, BAHSETTİĞİM VE ÖNEMLİ OLAN DA BU.

Açıkçası ben memnunum, iyi ki verdi. Vermeseydi de sony'nin canı sağolsun.

Son cümlen Sony fanatiğini olduğunu gösteriyor.Sen memnun olabilirsin ama memnun olmayan çok çok kişi var.

• Bu arada HTC One V için JB desteği -ki Android 5 değil 4.1'dir- geleceğine dair resmi bir açıklama yok.

HTC şimdilik, One X, One XL ve One S için destek açıklamış.

Hal böyleyken Sony'ye kızmak pek mantıklı da değil hani.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sola. Neden mi? Çünkü sony.

Sony'nin ne özelliği var?

Hiçbir şekilde kaliteden ödün vermeyen, göz boyamasyonundan uzak, sadece insanlık için çalışan bir marka. Sadece kullanan bilir.

Şu yazdığına sen bile tuhaf tuhaf bakıyorsundur.Göz boyamasyonundan uzak olsa:ICS'yi alacağında kasacağını bildikleri halde Neo V'ye ICS güncellemesini veren marka Sony değil mi yanlışım varsa düzelt.

.431 nolu sürüm 2.3'den bile hızlı çalışıyor. Olmadı cyanogen ve fxp takımına resmi destek veriyor. Beğenmeseniz cyanogenmod kurabilirsiniz. Zaten jelly bean'da gelecek.

Şimdi alternatif yollara girmeye gerek yok o yollardan yapıldığında iyi çalışmayan telefon sayısı çok az hatta bekleneninde üstünde çalışıyor.Jelly Bean'e gelirsek:Android'in bana göre en iyi işletim sistemi ve yüklendiği telefonun performansında gözle görülür bir artış oluyor.Bu arada ICS'de kullandım ama hiç beğenmedim, kullanıcıların yeni işletim sistemi beklentilerine üzerine çıktığı için pek fazla bir yenilik yok tabi göz boyamalar hariç.
    SON OLARAK BEN RESMİ GÜNCELLEMEDEN BAHSEDİYORUM, NEO V SONY'NİN RESMİ ICS GÜNCELLEMESİNİ ALDIĞINDA:KASIYOR MU? KASIYOR, BAHSETTİĞİM VE ÖNEMLİ OLAN DA BU.

Açıkçası ben memnunum, iyi ki verdi. Vermeseydi de sony'nin canı sağolsun.

Son cümlen Sony fanatiğini olduğunu gösteriyor.Sen memnun olabilirsin ama memnun olmayan çok çok kişi var.

Telefonu sıfırlayıp baştan kurunca takılma falan yok. Haklısınız yükseltme şeklinde kurulunca takılmalar oluyor. Samsung daha zahmet edip güncelleme vermiyor. Sony veriyor da şişiniyorsunuz. Sony kurup kurmamayı kullanıcıya bıraktı. Isteyen kurar isteyen kurmaz. Ben kullanıyorum ve memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• xperia Sola
  • Ben de şu an arc kullanıyorum, electro world kampanyası ile arc s almayı düşünürken bu iki telefon gözüme takıldı, hangisi ve neden diye sorsam?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.