Şimdi Ara

One X almadan önce neye dikkat edilmeli? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teşekkürler. Sorumun cevabı buydu :) Üretim tarihinin yazmaması çok saçma olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Insallah artmaz yaw.Temmuz gibi almayi dusunuyordum.Tekrar fiyat artarsa artik ayip olur 2000 de sabitlemeliler.

• -Dark Poison- kullanıcısına yanıt
    Artmaz değil, bu kısa süreli bir indirimdi şu an fiyat çoktan arttı zaten, sadece stoklardaki ürünler eski fiyattan satılıyor. Kısa bir araştırma yaparsanız zaten bazı yerlerde çoktan 2700 olduğunu görürdünüz. Resmi sitede de 2700 oldu.
  • Periah kullanıcısına yanıt
    2700 den felan alinmaz bu konsol.2000 tl ye niye sabitlemediler fiyati anlamak guc.Hakkaten bizim ulkede tuketici olmak mayin tarlasinda yurumeye benziyor.Dakika basi fiyat,kampanya takip ediceksin kazik tarlasinda kazik yememek icin.Dunyanin hicbir yerinde hicbir urun uzerinde bu kadar fiyat artisi inisi yoktur.Bizde herseyde dakika basi fiyat oynuyor .Neyse denk gelirse aliriz olmazsa da olmaz.Ne yapalim.

Ps 4 Pro’nun yurt dışı fiyatlarına bakıyorum, bestbuy gibi firmalar haftalık 50$ indirim yapıyor. Türkiye’ye dönüyorum, fiyat 1899’dan 2200’e fırlıyor. Aynı şekilde xbox one x 2700’den 1999’a düşüp tekrar yine aynı fiyata çıkıyor. Ne indirim ne de zam yapmayı bilmiyoruz!

Hocam şu an Soy Eurasia garantli Ps Pro 2500 tl olmuş. Bu konsol yurtdışında 400 dolar.

Xbox One X yurtdışı fiyatı 500 dolarken Türkiye'de 2000 tl'ye düşürüldü bu fiyattan sabit satamayacakları ortadaydı.

Şun bile 500 dolarlık One X 2700 lira iken 400 dolarlık Ps4pro 2500 lira yani hayal dünyasında yaşamayalım. Şu an fırsat hala sürüyor alan aldı alamayan için yeni fiyatlar gelmek üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 17 Haziran 2018; 15:47:23 >
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Aynen ya.Ne satılsa aynı saçmalık yapılıyor.2700 nere 1800 nere.Döviz kuru Onex 1800 tl fiyata indiği zamanla bugüne kıyasla çok az oynadı halbuki.

@Periah hocam döviz mantığından bakarsak bu cihaz ilk geldiği günde döviz bugünkinden düşüktü,ilk fiyat olarak 2900 tl çektiler,tepki gelince 2700 e indi.Bunlara yazdık bu fiyattan satamazsınız diye dinlemediler,kendileri rezil oldu.2700 den yine satamazlar,pro 400 tl daha ucuzken millet niye gitsin pahalısını alsın?Bunların fiyat belirleme yöntemleri nabza göre kazık atmak başka birşey değil.2700 den alan olursa piyasayı bilmeyen,2020 de yeni xboxın geleceğinden bi haber kesim olur anca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Dark Poison- -- 17 Haziran 2018; 17:58:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.