Şimdi Ara

ONE X TAMİR İÇİN ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncellikle geçmiş konuları fazla incelemeyedim vaktim olmadıgı içindirek konu açtım kusura bakmayın
    htc one x marka cihazım var custom room yuklemeye çalısırken bir yerlerde hatalı birseyler yaptım ve cihaz kurulum menusunde takıldı kaldı boot dosyasını bir turlu kuramadım daha fazla alete zarar vermemek için .teleservice verdim cihazı 1 hafta sonra 350tlye tamir edilebilecegini söylediler.yazılımsal bir problem için çok fazla bir fiyat oldugunu dusunuyorum yardım edebilecek güvenilir bir servis hakkında bilgi veren olursa cok sevinirim.

• half brick olmuş dostum senin cihaz eğer biraz araştırırsan bu durumdan kendin de kurtarabilirsin. en azından bootloader e girebiliyosan hala daha kurtarma şansın var en azından benimki gibi full brick yapmamışın.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memcho -- 6 Ağustos 2012; 14:54:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memcho

half brick olmuş dostum senin cihaz eğer biraz araştırırsan bu durumdan kendin de kurtarabilirsin. en azından bootloader e girebiliyosan hala daha kurtarma şansın var en azından benimki gibi full brick yapmamışın.

Edit:imla

hocam durum şu aslında *Sistemin devamlı restart edip boot döngüsüne girmesi cihazın backup ınıda almıstım kurulumda acılmayan cihazları kurtarma için forumda verilen tarifdeki gibi yaptıgımda birincisi recovery kısmından restoreye bastıgımda nandroid backup cıkmıo telefoın direk cyogenmodun kurulumuna baslıo mavi renkde cyagon mod simgesli hiç bitmeyen bir kurulum devam edio, fastbootu seçtigimde usb driverlar failed yazıo pc telefonun drıverlarını tanımıo dolayısıyla cmd C:/fastboot yaptıgımda telefonda hiç bir degişiklik olmuo yani alttaki tarifi bir türlü uygulayamıyorum htcsync programını falanda kurdum ancak bir türlü tanıtamadım pcye cihazı

Cihazınız açılmıyor ama SD Kartta nandroid backup var ise;

* bootloader menüye girip recovery kısmını seçin

* restore kısmından nandroid backup'ınızı seçin

* yeniden yükleme işlemi tamamlanınca reboot edin ve cihazı tekrar fastboot konumuna alın.

* cihazı USB kablo ile PC'ye bağlayın

* CMD shell penceresi açın ve C:/fastboot klasörüne girin, şu komutu yazıp enter'leyin;

fastboot erase cache

* cihazı bootloader menüsünden restart edin.

• hocam android telefonları.comda daha ucuza yapılıyor brick telefonlar
    http://www.androidtelefonlari.com/catalog/hic-acilmayan-brick-pert-telefon-tamiri/
  • biraz forumları inceledim cihaz henüz serviste yarın alıcam fastboot hatası sanırım sarj problemindende olabiliyormus %50 nin altındaysa sarj telefon tepki vermio sanırım dos komutlarına pcye baglanınca telefonu sarj etmeye calısısp tekrar fastbootan kurtarma seceneklerini denicem ilgilenen arkadaslara tekrardan tesekurler.
  • doğubankta 3.katta 100 tl ye yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: papillon10

biraz forumları inceledim cihaz henüz serviste yarın alıcam fastboot hatası sanırım sarj problemindende olabiliyormus %50 nin altındaysa sarj telefon tepki vermio sanırım dos komutlarına pcye baglanınca telefonu sarj etmeye calısısp tekrar fastbootan kurtarma seceneklerini denicem ilgilenen arkadaslara tekrardan tesekurler.

dostum büyük bi ihtimalle custom rom yüklerken boot.img yi fastboot ile atmamışsın ilk yapılması gereken o oluyor genelde ve reset döngüsüne sokuyor telefonu yüklenmez ise.... xda da bi konu var bi incele istersen sürekli boot olayından kurtarma diye. linki aşağıda....

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1599748

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam cok sagol ilgilediginiz için kurtarabilmek için tek yöntem seninde söyledigin ruu dosyasını bulup yeniden stock rooma cevirmek kaldı ancak bir turlu emin olamıyorum
    xda falanda mesaj atamıyorum yeni uyeyim eger uyeligi ollan varsa bnm adıma sorarsa cok sevinirim yada bilen varsa hangisinin uydugunu soylerse bana asagıdaki listeden
    HTC-FRA HTC__203 cihazın cid kodu
    radio kodu 1.1204 .105 .14
    http://hoxroms.serveftp.com/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.