Şimdi Ara

Onedio'da işe başladım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Onedioda tipim Nasıl SS'li adında bir video yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SSky kullanıcısına yanıt
    Aslında onedio troll takılan bir mecra. Gidip öyle saçma videolar çekerek troll yapmak istiyorlar ama pek de başarılı sayılmazlar bu konuda

• Fus Ro Dah kullanıcısına yanıt
    Bir iki beğeni almak için bunu yazdığınız çok belli. Bırak 10bini 3-4 bin verseler koşa koşa gelirsiniz buraya. Saçma sapan içerikler üreteceksiniz ayda 3-4 defa sonunda yüksek bir maaş + müthiş yan haklarınız olacak. Her şey ücretsiz falan. Kimi kandırıyorsunuz

• Skadi kullanıcısına yanıt
    Yeni mezun olarak yazın ilanlar çıkıyor. Dönüp dönmemeleri pek bilinmez ama bir medya sektöründe 2-3 yıl çalıştıktan sonra seni direk alıyorlar.

• Bu arada maaş soranlar olmuş. Maaşlar çok çok üst düzey. Şöyle ki o pinç denilen programda insanlar moda tasarım,hostes vs gibi meslekleri vardı. Hepsi bıraktı sırf o program için. Hostesten bile iyi maaş veriyorlar. Ücret söylemeyeyim her şeyde farklı ama çok yüksek bunu söylesem yeter herhalde

• operation boş-beleş

Tarkan gelsin
    aha geldi
    ATIL KURT
    ahhhh
  • Yazin unlu bir oyun sirketinde staj yapacagim muhtemelen. Ama mezun olduktan sonra dogal olarak tecrubesiz konumda olacagim. Ama kendimi gelistirmek icin elimden eleni yapayim ben.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Yaş kitlesi çok önemli bir şey mi peki bu tarz işlerde? Click bazlı bu işler sonuçta, çok görüyorum çocukların izlediği youtuberları dhde ezenleri, tamam ben de bir halt bulmuyorum ama demek ki çocuklara kendilerini sevdirebiliyorlar ve bundan iyi para kazanabiliyorlar, ee? İzleyici kitlesi kim olursa olsun başarı başarıdır, saygınlık çok suni bir kavram. Palyaçoluk da mesela benzer sebeplerden hakaret olarak kullanılıyor, halbuki çocukları güldürüp eğlendiriyorlar, ne güzel meslek.

Alıntıları Göster
    Sadece güldürüp eğlenmiyor. Zamanlarını yiyor, gelişimlerini engelliyor. Çocuklar bunların yüzünden(ve tabi aileler) sürekli eğlenmeye aç insanlar oluyor. Sürekli tüketecek şeyler arıyorlar.

Saygı kavramına gellrsem. YouTuber'ın karakterine saygı duyarım ancak yaptığı işi hoş karşılamam. Mesela belki Enes Batur gerçekte çok ciddl, zekl biridir. Ama banane. Ben insanlara örnek olmasına bakarım.

Her YouTuber birilerine örnek olmak zorunda değildir diyenler var. 8 yaşında çocuklar tableti alıp YouTube'a girdiğine göre ve birileri ondan para kazandığına göre örnek olmak zorundadır

• Skadi kullanıcısına yanıt
    İçerik üretebilin. Hayalgücünüzü genişletin. Karikatür,mizah bu alanlarda kendinizi geliştirin. Sonra girebilirsiniz zaten

• Bu ne dio ya
  • Cansu Kanlıkaya, Nil Özkul
  • yaw he he

No ss no güven

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Some guy S kullanıcısına yanıt
    Komikti

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.