+7 HB ve Flame DAMAGE Hakkında Bir Sorum Olucak.. Fikir Ve Görüşlerinizi Almak İstiyorum.
Karakterimiz 59 Lvl Bir Warrior.. Elimizde +7 Hell Breaker Var Diyelim.
Özellikleri ;
167 ATTACK SLOW 140 FLAME DAMAGE 17 INT BONUS
Burasi Önemli..
"140 FLAME DAMAGE" Var Bu İtemde. Karakterimizde Flame Damage Verici Hic Bir Takı Yok Diyelim.. Oyunda HB+7 ile 350 vuruyoruz xxxxx adinda bir karaktere. Gidip Ring Of Felankor yada Herhangi Bir Flame Damage Verici örnek Flame Ring. Takı Taktıgımızda.. bu 350 olan damage Flame Damage li Takı Taktiğimiz için Artarmı ? Yani Flame Damage li bir Takı. hb+7 elindeyse bir adamın. vurdugu damageyi etkilermi. merak ettigim bu.
NOT: Sordugum Soru. Ap ile Alakali değildir. Tamamen Flame Damage ile bir Alakali sorun oldugu icin soruyorum.. Umarım Yeterince Açık Olmuştur
hayır ama karşıdaki takarsa 350 den aşağı wurursun
Ben artar diye biliyorum genede yanlış olmasın..Başkalarıda yorum yazsn ona göre değerlendir.
quote:
Orjinalden alıntı: 1899_PSYCHO_1903_
Flame resist dememiş flame damage demiş tabiiki daa fazla vurursun
quote:
Orjinalden alıntı: karamela:D
quote:
Flame resist dememiş flame damage demiş tabiiki daa fazla vurursun
tam okumamışım doğru
quote:
Hmmm.. Bunu Şu Şekilde Düşünebiliriz. Elimizde raptor+8 var karşı taraf spear defans takıyor. Damage Düşüyor. Yani Karşı Tarafin Flame Resistance si fazla ise birnevi Anti Defans mi oluyor..
Bu Arada Bende Artar Diye Duydum. denemeye firsat olmadi. yorumlarinizi bekliyoruz arkadaşlar..
Bu Arada Güzel Bir Konuya Değinmişiniz.. Karşı Tarafdaki Flame Resistance Damageyi Düşürür Diye Düşünüyorum.. ??
Örneğin xxxx karakterlerli carin flame resistancesi 150 ben bu adama Hb+7 ile 250 vuruyosam. xxx2 adli karakterin flame resistancesi 40 bu adama sallıyorum 450 vururum sanırım ??
UP UP UP
Yorum Pls
tabikide artar
HELL BIREKIR TAKAN ADAM KARŞISINDAKİNE SADECE MAX 140 FLAME DMG WERIR GERİ KALANI 167 AP OLAN KISIM ATAR.. YANİ KARŞINDAKİ ADAM FLAME RESİSTANCE TAKSA 140 LIK KISMI DÜŞÜRÜR..YANİ R DEDİMİZ OLAYI ETKİLER.. MAGE OLSAN YAPTIN ATACKLARIN HEPSI ELEMENTAL OLDUĞU İÇİN FR/GR/LR O ZAMAN İŞE YARAR
HA SEN HEL BIREKIR TAKTIN KARŞINDAKİ CLUP DEFANS TAKTI OZAMAN SENIN ATACKINI DÜŞÜRÜR BU.. YANI MELE DEDIMIZ WARIOR*PRİ*ASAS ELLERINDEKI SİLAHLARIN ANTİSİ WARSA O ZAMAN YAPTIKALRI ATACKLAR DÜŞER..
YOK BEN ASSSIM POI-RESİST BASILI Bİ İTEMLE OLUMSUZ OLURUM ..YOK ÖLE BİŞE.. ASASA DD KLAKAN KAFALIK TAKARSIN OLE AZALTIRSIN DMG İ...
YANI SENIN HB İLE VURACAN DMG ELEMENTAL RESİSTLE AZALMAZ..COK YAKIN BI DMG WERISIN GENE. R SEKEBILIR AZ VURABILIR..
OLAY BU YANE..
quote:
Orjinalden alıntı: Menthalion
HELL BIREKIR TAKAN ADAM KARŞISINDAKİNE SADECE MAX 140 FLAME DMG WERIR GERİ KALANI 167 AP OLAN KISIM ATAR.. YANİ KARŞINDAKİ ADAM FLAME RESİSTANCE TAKSA 140 LIK KISMI DÜŞÜRÜR..YANİ R DEDİMİZ OLAYI ETKİLER.. MAGE OLSAN YAPTIN ATACKLARIN HEPSI ELEMENTAL OLDUĞU İÇİN FR/GR/LR O ZAMAN İŞE YARAR
HA SEN HEL BIREKIR TAKTIN KARŞINDAKİ CLUP DEFANS TAKTI OZAMAN SENIN ATACKINI DÜŞÜRÜR BU.. YANI MELE DEDIMIZ WARIOR*PRİ*ASAS ELLERINDEKI SİLAHLARIN ANTİSİ WARSA O ZAMAN YAPTIKALRI ATACKLAR DÜŞER..
YOK BEN ASSSIM POI-RESİST BASILI Bİ İTEMLE OLUMSUZ OLURUM ..YOK ÖLE BİŞE.. ASASA DD KLAKAN KAFALIK TAKARSIN OLE AZALTIRSIN DMG İ...
YANI SENIN HB İLE VURACAN DMG ELEMENTAL RESİSTLE AZALMAZ..COK YAKIN BI DMG WERISIN GENE. R SEKEBILIR AZ VURABILIR..
OLAY BU YANE..
tamam orayi anladim. anlamadiğim merak ettiğim olay şu şuna bir cevap lütfen.
"140 FLAME DAMAGE" Var Bu İtemde. Karakterimizde Flame Damage Verici Hic Bir Takı Yok Diyelim.. Oyunda HB+7 ile 350 vuruyoruz xxxxx adinda bir karaktere. Gidip Ring Of Felankor yada Herhangi Bir Flame Damage Verici örnek Flame Ring. Takı Taktıgımızda.. bu 350 olan damage Flame Damage li Takı Taktiğimiz için Artarmı ? Yani Flame Damage li bir Takı. hb+7 elindeyse bir adamın. vurdugu damageyi etkilermi. merak ettigim bu. "
mutlaka artar ama hbnin verdiği dmg değil yüzüğün flamde dmgı yüzünden artar
WALLA ONU TEST ETMEK GEREKIR..OYUNDA OLUP TA ÇALIŞMAYAN BİSÜRÜ ŞEY WAR..MESELA LETTER GONDERILEN MEKTUP 6 GUN İÇİNDE KABUL EDILMESSE GERI GELMESI GEREKIO AMA YOK OLE BİŞE SORA BU DODGİNG RATE/İNCREASE AP % BUNLAR DA ÇALIŞMIO SANIRSAM.. AMA ŞÖLE Bİ DURUM WAR..ROF , FR ELINDE BULUNDURAN ADAMALR BUNU PEK DÜŞÜNMEZ<LER HEALDE
AMA ŞU DA WARKİ ROF FR GİBİ İTEMLERİN DE NASI DMG WERDIĞİ MERAK KONUSU...REFLECT Mİ YOKSA ADDITIONALMI?ORASINI BILMEK LAZIM..ONU ORENDINMI SORUNUN CEWABINI DA ALMIŞ OLURSUN
kesinlikle artıyor
Bence daha fazla vurursun
Yorumlariniz için ayri ayri tesekkurler oyundanda bir kac kişiye sordum damage artar dediler.
bence artar. flame rıng fd verıyo.flame damagesı olan her sılahın etkısnı artırmalı yoksa ne anlamı var. ayrınca bun denemek gerekır.
tabiki daha fazla vurursun mesela flame ring yanlıs hatırlamıyorsam flame damage 30 veriodu o takıyı takdığında karsı rakibe daha fazla damage verirsin...
rof takarsan hem hp hem mp hem dex hem str hemde 40 flame damage hele dual olursa 80 demektirki normal atagından en az 100 fazla vurursun dual rof takınca
kesinlikle damagen artar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme