< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ÖNEMLİ AÇIKLAMA !! (8. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
hocam o tiplere fosforcu diyoruz.istedikleri kadar çalışsınlar ortalama çalışan birini bile geçemiyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çalışmıyorlar aslında çünkü sadece ezberliyorlar kitaptan konuları, o kadar anlama derdinde değiller lafta çalışıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-798C79D8E -- 21 Temmuz 2023; 10:56:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam arkadaş flood yazmış, birisinden alıntılama
hahaha artık kimin trol kimin gerçek olduğunu anlayamıyorumquote:
Orijinalden alıntı: Tus2028HedefKBB
Hocam arkadaş flood yazmış, birisinden alıntılama
-
Kimin yazısıydı bu
Hatta 70 netle hava atıyor tarzı yorumlar falan vardı
burada
adam hesabı silip gitmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiji_itou -- 21 Temmuz 2023; 17:21:32 >
He was from diyarbakır
His name is bahtiyar
His crime was stealing the saz
As far as i learned
Passing in front of me
Rose faced bahtiyar
I am injured as much as the saz left on the ground
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 22 Temmuz 2023; 13:21:54 >
zombi diye bişiy war ama geri dönüşü yok birçok dewlet adamı we kimyagerler bilir ama deneysel işlemlerle gerçekleşir zombi oluşumu ama bu flakka diye geçiyor ne olduğu belli değil ama flakka için birçok kişi öyle bir hap yok sadece yüksek dereceli kimyasalın kafası kaldıramayan insanların böyle tepkiler werdiğini bikaç kişiden duydum
-
var hocam, karamba ben varım ben diyor
-
Bu flood karambanin tüm floodlarindan daha iyi bence ama floodun yazari olan cimbomfedaisi hocam bunun bir flood olmadığını, gerçek hayatının bu olduğunu söylüyor
Karamba floodlarını tercih ediyorum hocam, cimbomfedaisi hocamın acı gerçekliği zevk vermiyor maalesef
-
Erkeksen erkeğin yanına oturursan sohbet başlatman doğru olabilir ama erkeksen kızın yanına oturman onda onla cinsel ilişkiye girmek istiyormuşsun gibi algı oluşturur. Tavsiyem kızda üni ortamını yeni tanıyor olabilir siirtten gelmişse bu ona çok sırıtır üst sınıflardansa oturabilirsin.
-
-
olm çok değişikti lan çalıştığım yer deniz kıyısı baktım sürat teknesi geldi yanaştı içindeki adam kara çıktı iskelden geldi restoran açık mı dedi açık dedim elimizde ne varsa söyledim adam botu bağlayacaktı iskeleye oradaki abla tahta sağlam değil dedi ben de adama its not strong please dont fasten dedim (fastenı yeni öğrenmiştim) öyle işte ilerdeki yattan geliyomuş ispanyadan yola çıkmışlar içerde kaç kişi olduğunu falan sordum adam kaptanmış kola ve su istedi verdim sonra ben malzemeyi almaya gittiğimde gitmiş büyük ihtimal bahşişte bıraktı aq keşke gitmeseydim ama kaptanda ağır rus aksanı vardı benimde seviye konuşmada a2 falan ama gram endişe yoktu yani onu demek istedim arkadaşlar ya sohbete atılın ben de konuşurken takıldım ama kaptan bazı sözcüklerde takıldığı fark edip söyle ben de yeah dedim yani özgüvenli olun aq
-
Tarım toplumuna geçen insanlar bir topluluk olarak yaşamaya başladığından aile bağları, elalem ne der korkusu, sosyal düzenin korunması için vs. tek eşli düzene geçiş ypmak zorunda kaldı. Çünkü insanların kolektif olarak yaşaması gerekiyodu ve alfa erkeğin bütün dişilere sahip olduğu bir ortamda ortak çalışma ve huzur gibi konular çok sekteye uğrardı. Ancak günümüzde insanların gittikçe bireyselleşmesi, ekonomik özgürlüğün kadınların da eline geçmesi sonucu aile kavramının önemini yitirmesi, megakentlerde çalışma hayatı ile aile hayatının birbirinden ayrılması gibi çeşitli sebepelrden kadınlar için "evinin direği erkek" zorunluluk değil. Böyle de olunca kadınların içindeki hayvani içgüdüleri mantığıyla bastırması için gerekli sebepler ortadan kalkıyor ve ilişkiler gittikçe hayvanileşiyor. Örneğin bir kıza alfa bir erkeğin 2. manitası olmak mı yoksa beta bir erkek mi diye soracak olursanız %90 saçmalama tabiki kimsenin 2.si olmam der. Ama realiteye baktığımızda sap erkek sayısı gittikçe artıyor. Artık vasat altı erkeklerin hiçbir şansı yok hipergami sonumuzu getirecek
-
stem forumun tuzu biberinden de ziyade urfalı olmasıyla da ilintili olarak forumun isotuydu bence… isot dersin ne işe yarar ki dersin ama çiğ köfte de isotsuz olmaz mesela.. kısacası ne dediğimi bilmiyorum ama stem geri dönmeli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X