Şimdi Ara

önemli bir soru hep kafamda ..... ( trade hack )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar... oyunda Halen Trade hack varmı bilmek istiyorum ?

yani var ise nasıl işleniyor ? tradeyi biz attıktan sonra hesabımız çalınıyor mu?
    tradeyi onlar attıktan sonra hesabımız çalınıyor mu?
    yoksa 2 tarafta trade atsa birşey vermeden sonra iptal etse ( x ) yerden çarpıya basıp kapatılsa yani birşey olur mu?
    yoksa trade okay liyince bir risk varmı ?

bu soruların cevaplarını bilen arkadaşlara yöneltiyorum soruyu....

trade hack var ise nasıl tedbir almalıyız?
    adam az önce geldi trade attı mesela bana kabul ettim. sonra ardından hemen kapattım..

daha sonrada adam gelip tradeden eşyalarını gösterdi üzerinde ezik giysiler vardı leveli 35 di vs. vs.

bu soruları gamersfirstin forumuna sordum. hiç cevap alamadım. en azından burada sağlam playerler var ve bilgileri vardır diye düşünüyorum.......

sadece tek istediğim cevap oyun Hesabımın ID Si ve PASSwordunu trade yoluyla ele geçirip geçiremedikleridir...
    ..... ilginiz için teşekkür ederim.. ve umarım diğer merak eden arkadaşlar içinde faydalı olur buraya verilen cevaplar....

• İDd sifre ele gecirilmez aslında itemler bile ele gecirilmez banada ole cok yaptılar mesela trade attılar envanter deki hersey yok olmus gibi gozukuyodu ama yok olmamis sadece gorunmez olmus dediki bana charını ver icine geri itemlerini koyacm ben iste kufredip gittip kapayıp actıgımda geri gelmisti sadece o tur seyler yapabiliyolar itemlerini veya sifreni alamıyolar
  • aydınlattığın için teşekkür ederim. umarım daha ötesi yoktur. çünkü zaten şuanda oyun oynanmaz bir halde :( ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legitimu5__

aydınlattığın için teşekkür ederim. umarım daha ötesi yoktur. çünkü zaten şuanda oyun oynanmaz bir halde :( ...

ö.d
  • quote:

Merhaba arkadaşlar... oyunda Halen Trade hack varmı bilmek istiyorum ?

yani var ise nasıl işleniyor ? tradeyi biz attıktan sonra hesabımız çalınıyor mu?
    yoksa 2 tarafta trade atsa birşey vermeden sonra iptal etse ( x ) yerden çarpıya basıp kapatılsa yani birşey olur mu?

adam az önce geldi trade attı mesela bana kabul ettim. sonra ardından hemen kapattım..

daha sonrada adam gelip tradeden eşyalarını gösterdi üzerinde ezik giysiler vardı leveli 35 di vs. vs.

bu soruları gamersfirstin forumuna sordum. hiç cevap alamadım. en azından burada sağlam playerler var ve bilgileri vardır diye düşünüyorum.......

sadece tek istediğim cevap oyun Hesabımın ID Si ve PASSwordunu trade yoluyla ele geçirip geçiremedikleridir...
    ..... ilginiz için teşekkür ederim.. ve umarım diğer merak eden arkadaşlar içinde faydalı olur buraya verilen cevaplar....

h harfine basıp trade i seçtikten sonra aşağıdan block all trade request e çift tıklarsanız , bilmediginiz kişilerin durup dururken size trade atmasını engellersiniz, trade i geri acmak için allow all trade request e tıklamanız yeterli. oyundan çıkış yapıp yeniden girdiğinizde de trade iniz acık olucaktır. ben hep trade im kapalı dolaşırım, size de tavsiye ederim

• teşekkür ederim, vermiş olduğun bilgiler çok işime yaradı

quote:

Orijinalden alıntı: sahinserk

quote:

Merhaba arkadaşlar... oyunda Halen Trade hack varmı bilmek istiyorum ?

h harfine basıp trade i seçtikten sonra aşağıdan block all trade request e çift tıklarsanız , bilmediginiz kişilerin durup dururken size trade atmasını engellersiniz, trade i geri acmak için allow all trade request e tıklamanız yeterli. oyundan çıkış yapıp yeniden girdiğinizde de trade iniz acık olucaktır. ben hep trade im kapalı dolaşırım, size de tavsiye ederim

• Çok eskidendi o açık tamamen giderildi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.