Bildirim
ÖNEMLİ BİR SORU SON 2 SAAT
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bu sorulardan nefret ediyorum adamı elektronik ten soğutur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Komple kağıdı basitleştirip iki üç tane direnç durumuna düşürdüm. Ama şu en üstteki köşegen görünümünde olanları henüz çözemedim çok da vakit ayırmadım. O kısmı proteusa çizip akım değeri ölçtüm ve direncinin 8 ohm olduğunu tespit ettim. O değerle toplam direnç 10.41ohm oluyor.
O en üst kısım için dirençleri lehimleyip değer ölçtüm yine 7.91 gibi bişi çıktı. Lehimleyerek aynısını kurduğum devrede kullandığım dirençlerin değerleri orjinalden şaşmış ama fark etmez 8 ohm kabulü fena görünmüyor.
O en üst kısım diğer kısımlarla kombine edilip eritilebilir belki ama tek başınayken de çözülmesi gerekli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karafetva -- 20 Mayıs 2017; 13:51:27 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X