türkçeyi katlemiş hoşuma gitmeyen kelimelerden biridir bende tam olarak öylesine açıklama yazdım lüften uğraşmayacağım.
gitti güzelim türkçemiz ama türkçeyi doğru dürüst kullananlarıda unutmayalım.
Turkiyede maaslar asiri derecede dusuk, normalde bir muhendis 6-7 bin lira almasi gerekir ancak ulkemizde 1500-200 lira, doktorlar icin de ayni, adam 7 yil universite okuyor ama aldigi maasa bak saka gibi, ogretmenler de en az 3500 lira almali, Tabi bunlar ulke ekonomisine bagli ancak yuksek maas olmadan insanlar alisveris yapamayacak para ticareti dusik olacak Yurtdisinda yasayanlar bilir Turkiyedeki maaslarin ne kadar dusuk oludugunu
ÖnEmLi (HeRkEs İşErİ)
ANLAMIYORUM !!!
TÜRKÇEMİZDE "İŞERİ" KELİMESİNİN ANLAMI BULUNMAMAKTADIR YANLIŞ ANLAMADIYSAM DEMEK İSTEDİĞİN "İÇERİ" BUNU DEMEK SANA BUKADAR MI ZOR GELİYOR ANLAMIYORUM ... GERÇİ "oqe" DİYE BİR SÖZCÜKTE BULAMADIM ZATEN Q HARFİ BİZİM ALFABEMİZDE YOK ... VEYA BEN KARIŞTIRDIM BURASI BİR TÜRK SİTESİ DEĞİLMİ ? HIZLI KLAVYE KULLANIMI DİYE BİŞEY VAR FARKINDAYIM ANCAK BUKADARDA KATLEDİLMEZ Kİ
bu yazılarla seni diil bilgisayar mühendisi çöpçü yapmazlar emin ol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme