Şimdi Ara

Önemli ! istanbulda en romantik akşam yemeği tavsiyeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
6.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Limonlu Bahçe - taksimde süper mekan
  • bir bayan olarak cvp verim sana eğer romantik bir yer istiyorsan kesenin ağızını açacaksınhttp://www.lacivertrestaurant.com/ burası süper bir yerdir buraya aşık olmayan kişi tanımıyorm kanyonda gina var orası brz daha tuzludur kız kulesi var oda gayet fiyatları makul orayada götürebilirsin suada da olabilir özellikle orada 360 diye bir mekan var ilk önce yemeğenizi yersiniz sonra bara geçersiniz kolay gelsinn:D

• Bende aynı durumdayım ve konunun takipçisiyim
  • öncellikle teşekkür ederim
    özellikle dediğim yer laciver tam yeri eski erkek arkdaşımda orada evlenme teklifi etmişti bana o manzarayı ortamda kabul etmemek elde değildi :D:Dşaka bi yana lacivert gerçketen süper internet sitesinide paylaştım menüsüne vs bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizem111

bir bayan olarak cvp verim sana eğer romantik bir yer istiyorsan kesenin ağızını açacaksınhttp://www.lacivertrestaurant.com/ burası süper bir yerdir buraya aşık olmayan kişi tanımıyorm kanyonda gina var orası brz daha tuzludur kız kulesi var oda gayet fiyatları makul orayada götürebilirsin suada da olabilir özellikle orada 360 diye bir mekan var ilk önce yemeğenizi yersiniz sonra bara geçersiniz kolay gelsinn:D
    hepsini inceliyorum tek tek cevaplara devam arkadaşlar :)

bir bayan tavsiyesi gerçekten güzel oldu forumda beklemiyordum :) ama kız kulesinin fiyatları uygun cümleniz bana tedirginlik verici geldi :D ilk araştırıp ilk kaçtığım yer orası,ilerde işlerimiz büyüyüp çok param olunca kız kulesini bizim için gerçekten unutulmaz bir yer yapmak için planlıyorum.oraya gidip kısıtlı parayla bi yemek yiyip çıkılmaz bence.ordan çıkıpişte 360 gibi rıddım gibi reina gibi yerlere gitmek lazım.ilerde olcak iş onlar

• ewet garipseniyor bayan olmam ama bayan olup tekno ile ilgilenmicez değil arada bizim gibi çürük elmalar çıkıyor
    kolay gelsin arkadaşım
  • herkese çok çok teşekkürler...
    sonuç : lebiderya'ya gidildi,istanbul ayaklarının altında olmasına rağmen çok keyif alamadık oradan,manzaradan pek birşey anlaşılmıyordu daha güzel şeyler görebileceğiniz mekanlar var oralara bir sonraki seferlerde gidicez.bunlardan biri doğatepe restoran diye duydum,boğaz köprüsü manzaralı.lebiderya da güzel ama bilmiyorum bir sonraki sefere tercihim olmayacak.kız kulesi karşısında plastik sandalyede yağmur altında iki bardak sahlep içmek,paha biçilemez :) bazen gerçekten para işe yaramıyor,ya da şehrin tüm karmaşasını görmekte,sadece kız kulesi,sadece boğaz köprüsü ya da sevdiğiniz kişinin karşınızda olması yetiyor.çok duygusal oldu yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutara -- 28 Aralık 2010; 10:25:16 >

• Yarın evlilik yıldönümümüz var.. Organizasyon olayını son dakikaya bırakıp dünden beri yana yana nereye gitsem diye araştırma yapıyorum. Mesaj en son 2010 yılında atılmış, gördüğünüz üzere hala bu konuya girip bakanlar var. O yüzden ben de burada 2 günlük bilgi birikimimi paylaşayım istedim.

işte size özellikle deniz kenarında ya da deniz manzaralı ve yaz ayları için açık mekan önerileri... Mekanların bu saydığım özellikleri göz önüne alındığında ne yazıkki fiyat olayı ortalamanın üstünde oluyor. Bu mekanların hepsi Avrupa yakası. Anadolu yakası ters kaldığı için oralara çok bakmadım ama güzel yerler de vardı. Ve ben hala hangisine gideceğime karar veremedim.. Bu gidişle yer bulamayıp istesem de gidemeyeceğim...

1- Sortie
    2- Ulus 29
    3- Nu Teras
    4- Sun Set Grill
    5- Vogue
    6 - 360 (Su ada ve Taksim olarak 2 mekanı var)
    7- Lacivert Rest.

• arkadaslar hortlatıyorum mekan tavsiyesine ihtiyacım var. tercihim boğazda olması, hanımla evlilik yıldönümü için gideceğim biraz zamanım var rez için aşırı tuzlu kaçmaması tercihimdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

bu arada vakıf tepe diye bir yer var senin tarife tam uyuyor tavsiye ederim

ps bu linkten mekan ile ilgili öğrenmek istediğin bilgileri alabilirsin

http://www.vakiftepe.com/resimlerdebiz.html

Hala duruyosa buraya gidebilirsin )) Pehhh 2010 da atmışım ))

• vector x-31 kullanıcısına yanıt
    Malesef geçici olarak kapatılmış hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pierre loti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.