Şimdi Ara

ÖNEMLİ.Okumalısınız. D-Smart + Smile ADSL 55TL yerine 175 TL fatura geldi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
8.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu arkadaşlarla ilgili şöyle bir şey yaşadım. adsl + dsmart kampanyasından yararlanmak için kendilerine başvurdum ve ttnet'te ki adsl bağlantımı smile adsl'ye taşıdım. geçiş yaparken özellikle en az on kere "8 m/bit'e kadar 25 gb kotalı" tarife istememe rağmen (ki şözleşmede de bu durum yazılıydı) aktivasyonu yapan görevli, hattı 8 m/bit sınırsız olarak açtı.
    bu durumu bağlantı açıldıktan sonra ki ilk gün farkettim ve doğal olarak hemen müşteri hizmetlerini aradım. telefonda ki görevli arkadaş durumun inceleneceğini ve en kısa zamanda tarafıma dönüş yapılacağını bildirdi. (muhtemelen ilk faturanız çıkmadan düzeltiriz minvalinde bir konuşma oldu). tahmin edilebileceği gibi bir hafta geçmesine rağmen arayan soran olmayınca tekrar müşteri hizmetleri ile görüştük ve durumu arkadaşa anlattığımızda "üst paketten bir alt pakete geçemeyeceğimiz" bilgisini aldık. bu durumun bizimle ilgisi olmadığı ve aktivasyon sırasında yanlışlık yapıldığını belittiğimiz de yine klasik biz sizi ararız durumları falan filan oldu. bu olayın olduğu günlerde askere gittim. doğal olarak ben olmadığım için durumla ilgilenen birisi de olmadı. kendileri, kendi hataları yüzünden 10 ay boyunca her ay 89 tl, sonra ki aylarda 105 tl fatura gönderdiler. (bu arada her ay sınırsız bağlantıda kullanım 1-2 gb seviyesinde) neyse askerden geldiğim hafta aradım bunları.

sizin yedi sülalenizi ........ artık düzeltin bu durumu şeklinde ki, nazik konuşmamdan sonra (24 ay dolmadan yapamayacağız vs. diye gevelemekteler) yine durumu inceleyeceklerini söyleyip kapattılar. tabi ki yine hiç bir değişiklik olmadı. bu kez son kez allah belanızı versin iptal ettiriyorum (cayma bedelinden falan bahsetti) lanet olun tamam dedim ve iptal edilmesini istedim. sonra ki 1-2 günde tarife değişikliğiniz yapılmıştır, şeklinde bir mesaj gönderdiler. yani bizim 16 aydır yapamadığımız tarife değişikliği iptal etmek istediğimizde kendiliğinden olmuştu ne hikmetse. yani smile adsl aslında normalde yapabileceği bir değişikliği kasıtlı olarak yapmayarak benden yaklaşık 800 tl fazla para aldı. dava mava açmaya üşendiğimden buraya yazmaktan başka birşey yapmıyorum ama, bu şerefsizlikleri yüzünden en kısa zamanda kendileri ile olan bağlantımı kesip, etrafımda ki kimsenin de almaması için lobi yapmayı kendime görev ediniyorum bu saatten sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montezumas -- 9 Temmuz 2012; 15:01:09 >

• Bende bir arkadaşıma örneklerle, ispatlarla başımıza gelenlerle açıklamalar yaptım, yapma etme girme şuna diye şimdi bu ay kol gibi fatura gelince başladı ağlamaya.

• geçmiş olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital27

geçmiş olsun..

geçmiş zati, baksana ağlıyormuş...
  • kampanyalara dikkat etmek lazım
  • Aynı dertten bende muzdaribim 8 mb e kadar sınırsız internet (Yalın Adsl) + full paket herşey dahil 89 TL lik fatura ödeyeceğim hem d-smart müşteri hizmetleri tarafından hem de yetkili bayii tarafından söylendi.Ancak gelen 50 günlük fatura tam 217 TL. Müşteri hizmetlerini aradım şikayet vara yazdım bakalım sonuç? havamızı nasıl alacağız????
  • aynısı bana da oldu kardeşş 136 tl geldi 2 faturam maks 70 tl gelmesi gerekıyordu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.