Şimdi Ara

ÖNEMLİ UYARI BUNA DİKKAT EDİN !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
39.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YAAA BUNLAR TEHLİKELİ İŞLER BİZİ BOZMAZ AMA MAKİNANIZI BOZAR
  • Uyarılar ve fikirler için herkase teşekkürler. Deneyimleri paylaşmak hem zamandan hem paradan hemde istenmeyen sonuçlarla karşılaşmamıza vesile olur.
  • katılıyorum. bigisayarla ilk tanıştığım yıllarda bana pahalıya mal olan bir olaydır bu. o günlerden beri bişey söküp takarken bile dikkat ediyorum.
  • teşekkür ederim isabetli bir bilgi saol
  • Böyle bir uyarı herkes için gerekliydi teşekkürler

• aynen öle arkadaşlar birisi ben bunu yaptım diyor ama sen herşeyi hazırlıyosun elinde patlıyo sonra sinirden çatlıyosun
  • Merhaba arkadaşlar ben bu forumda yeniyim.Çok güzel bir tartışma ve fikir alışverişi topiği olmuş emeği gecen herkeze teşekkür ediyor. Başarılar diliyorum.

Saygılar.................................
  • arkadaşlar sitede yeni üyelerden sayılırım ama benim asıl tecrübem yüksek voltaj yani elektrik teknikeriyim ve otomatik kumanda ustasıyım ayrıcada iyi bir mekanik tasarımcıyım elektroniğe hobi olarak 15 yaşımdan beri yapıyorum bazı konuları öğrenebilmek için çok masrafım oldu ama arkadaşlarım beni bir mucit olarak gördükleri sürece buna değer yani kısacası , neyi ne kadar verirsen o kadarda alırsın, kimileri beceriklidir kimileride bilgilidir ama iksinin bir arada olduğu malesef nadirdir ,denemeden neyin yanlış olduğu asla bilinemez ama size tavsiyem eğer bilmiyorsanız ;bulaşmayın elektriğin büyüğü küçüğü olamaz . hata affetmez!!!!!
    her söylenen doğru sayılmaz ama belli tecrübeleri barındırır bunu unutmamak lazım.......
  • Fırtına çok iyi anlatmışsın konuyu bencede ilgili alakalı olmak çok güzel birşey ama herkesin her dediğini yapmamak gerek araştırmalar yapılır ama yine en son işin ehline sorulması gerekir. Bide beceri lazım tabiki..uyarılarınız için teşekkürler arkadaşlar...
  • UTKU ARKADAŞIM HAKLI AMA ZATEN BİR PARÇA YI SIFIR ALMAK EN DOĞRUSU
  • uyarı için tşk kardeş dikat ederiz
  • uyarıyı yapan ve uyarıya destek veren herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aladdinbilge -- 19 Şubat 2007; 5:07:09 >
  • evet dikkatli olalım....
    uyarıya uyalım....
    tebrik...
  • uyarılar için tesekkurler
  • Ya Arkadaşlar Topiçteki 2 sayfayıda okudum Konunun ne olduğunu bir türlü anlayamadım. Herkes aynı şeyleri söyleyip durmuş. Konunun başlığı başka içinde yazanlar başka biri bana anlatabilirmi bu topiçin amacı nedir. Maksadım eleştiri yapmak değil, öğrenmek. herkese saygılar.
  • katılıyorum valla bende anlamadım.

quote:

Orjinalden alıntı: Emekli Jandarma

Ya Arkadaşlar Topiçteki 2 sayfayıda okudum Konunun ne olduğunu bir türlü anlayamadım. Herkes aynı şeyleri söyleyip durmuş. Konunun başlığı başka içinde yazanlar başka biri bana anlatabilirmi bu topiçin amacı nedir. Maksadım eleştiri yapmak değil, öğrenmek. herkese saygılar.
  • Aman işlemci ve fanı sökmeyin de ne yaprsanız yapın.Ben denedim her parçayı söktüm bir tek fan bozuldu az daha kendisiyle işlemciyide mezara götürecekti. Saygılar...
  • UYARI İÇİN TEŞEKKÜRLER !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • evet arkadaşalaryerinde bir uyarı madem birbirimize destek çıkmak için bu ortam da takılıyoruz kaş yapalım derken göz çıkarmayalım herkes umarım duyarlı olur

karadağ
  • tamamen katılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.