Şimdi Ara

Önemli - Yeni Dolandırıcılık Yöntemi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benden de 30 kuruş çekilmiş.güya farketmeyeceğim.10-20 olsa farketmezdim ama.sonra başka miktar çekerken banka bloke koymuş.
    ttnet faturası galiba sadece kart numarasıyla ödenebiliyor.
  • Yakınımın başına geldi ing kredi kartından çekmişler 140 tl ttnet faturası.Chargeback formu doldurup gönderdik.1 hafta içinde iade oldu ancak nasıl kart bilgileri ele geçiriliyor aklımız almıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedektif S. Holmes kullanıcısına yanıt
    Bu bi akim haline geldi, binlerce kisinin basina gelmis, sadece internet ustunden veriyorum bu rakami, demekki farkedilmeyen yuzbinlerce vaka var su an boyle. Unlu bir sitenin databasesini hacklemis olabilirler, telefona sifre gelmeden nasil yapiyorlar o ayri dava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acabuco

Bu bi akim haline geldi, binlerce kisinin basina gelmis, sadece internet ustunden veriyorum bu rakami, demekki farkedilmeyen yuzbinlerce vaka var su an boyle. Unlu bir sitenin databasesini hacklemis olabilirler, telefona sifre gelmeden nasil yapiyorlar o ayri dava.

Kredi kartı ile internet alışverişinde çoğu sitede 3D secure zorunlu değil.Kart bilgileri yetiyor sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bankadan otomatik aylık ekstre alıyorum mail ile hepsini de kontrol ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.