Şimdi Ara

OnePlus 10 Pro [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
787
Cevap
21
Favori
79.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar benim 10 Pro'nun ekranı çatladı. Dışarıdan gözle görülür bir çatlak yok, sadece darbe aldığı kenarda kamera yuvarlağı kadar bir yer siyah oldu ama ekran ilk açılırken titreme yapıyor bundan dolayı. Ekran değiştirmek istesem, var mıdır yapan bildiğiniz bir tamirci? Yada aliexpress'ten falan ekranı kendim bulup tamirciye taktırsam daha mı mantıklı olur?

• ÇandıR kullanıcısına yanıt
    İstanbul'daysaniz tahtakalede temiz duzgun bir tamirci var, tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahattintopaloglu -- 21 Temmuz 2024; 22:47:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bahattintopaloglu kullanıcısına yanıt

Adı nedir, nasıl bulabilirim? İstanbul'da değilim ama bi geldiğimde götürüp yaptırabilirim.

• Aliexpressten ekran ile uğraşmayın,bu telefon için değmez. Zaten ek vergiye takılacak artık,birde kargonun %100 ulaşma garantisi yok. Ben pasaport süresinin bitmesini bekliyorum sonra cihazı satıp oneplus ile temelli vedalaşıyorum. S24 ultra ile devam ederim sonrasında

• anaconda79 A kullanıcısına yanıt
    Lanet bi telefon haline geldi. Android 14 sürümünde çılgınlar gibi ısınıyor telefon. 20 saniye içinde 37 dereceyi görüyor. Altı üstü ne yapıyorum yani, Facebook simgesine tıklamayayım. Oneplus 8 e pixel rom kurdum, canavar gibi ya, ne 10 prosu, ne magic prosu :)

• ÇandıR kullanıcısına yanıt
    Özelden yazarsanız vereyim.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.