< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OnePlus 11 [Ana Konu] (23. sayfa)
-
-
Güncellemeden sonra oldu....tek çözümü rasgele buldum... Ödeme yapicagin zaman NFC yi aç altta kart seçiminden diğer bankayı seçip sonra kendi kartıningeri seçip ödeme yap hemen beklemden Ozaman çalışıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım, sağol, ancak pek pratik bir yöntem değil açıkçası. Oneplus gibi yazılımıyla öne çıkan bir telefonda böyle bir problem yaşamak rezalet. Üstelik kaç güncelleme oldu hala çözmediler. Acaba bu sorun oneplus geliştiricilerine bildirildi mi? Kesinlikle bildirmek lazım. Can sıkıcı bir durum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 7 Ekim 2024; 23:57:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında çok kolay nfye basılı tutuosun direk girio zaten hemen ayarlara... Kart seçimi hemen altta bir ona sonra diğerine aliorsun çalışıyor
Bunu deneyeceğim sağol, ama böyle çalışmaması lazım. Dokun öde rahatlığını kullanamıyoruz şu an. Az para da vermedik telefona.
Maalsef guncelemme bekiicez
MERHABA ARKADAŞLAR ELİMDE ÇOK TEMİZ KAYITLI ONE PLUS 9 PRO VAR...12/256 GB..11 LE TAKAS YAPMAK İSTİYORUM...ABARTILMADAN FARK VERMEK KAYDI İLE...İSTANBULDAYIM..ELDEN TAKAS TERCİHİMDİR
-
NFC problemini ben de yaşıyordum, yapı kredi uygulamasinda bir ayar değiştirdim düzeldi gibi. Sizin bankanız nedir
Vakıf Akbank halk hepsinde ayni
Vakıfbank uygulaması kullanıyorum ben. Geçen hafta gelen güncellemede de NFC sorunu düzelmedi. Siz ne ayarı yaptınız uygulamadan?
-
Oneplus 12 andorid 15 beta güncellendi NFC tamamen gitti artık hiç ödeme yapilamior maalsef coUm bulan varsa iletse iyi olur
Herkese merhaba. Oneplus 12 almayı düşünüyorum. Hiç oneplus bir telefon kullanmadım tavsiye eder misiniz kronik problemleri var mı?
arkadaşlar merhaba
çift uygulama özelliği bu telefonda var mı?
mi10t gibi tüm uygulamaları desteklemesi önemli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X