Bildirim
OnePlus 12, lansman öncesi görüntülendi: İşte tasarımı ve renk seçenekleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oneplus bu sefer iyi iş çıkarmışa benziyor. Özellikle batarya konusunda daha önceki modeller kullanıcılara saç baş yoldurmuştu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok iyi bir cihaza benziyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iyice kompakt fotoğraf makinesine döndü cihaz tasarımları. Berbat. Sıradan çin markaları gibi duruyor.
-
2600 nit parlaklık ve 120 w hızlı şarj ( kablolu) desteği mevcut.
-
Oneplus ColorOS'tan kurtulmadıkça bitmiştir gözümde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung s24 ultra, oneplus ı çiğneyip geçer.
Samsung dan başka Satış ve pazarlama ağı bu kadar gelişmiş başka bir firma yok.
Yanılıyorsunuz bence, bir arkadaşım find x3 pro kullanıyor telefonu inceledim. Coloros u ben çok beğendim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinitus.amor -- 29 Kasım 2023; 0:49:35 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
16 değilde 12 gb ram 144 hz yapsaydi daha cok ilgi cekerdi,yinede fena durmuyor bu saaten sonra böyle tasarimlar cikicak alişsin gözler:)
Eski OxygenOS'u görsen böyle söylemezdin. Şuanki buglardan geçilmiyor ve oldukça yavaş ve verimsiz eski OxygenOS'a göre.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
iyice kompakt fotoğraf makinesine döndü cihaz tasarımları. Berbat. Sıradan çin markaları gibi duruyor.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X