|
OnePlus 12 render görüntüleri paylaşıldı: İşte tasarımı
-
-
yılardır iphone kullanıyorum. android kullandığım dönemde yazılım hız olarak kulladığım en hızlı telefondu. tek eksi yönü kamerasıydı ama şu an ne durumda bilmiyorum. lens olarak güzel anlaşmalar yaptılar.
-
oneplus 8 pro kullandım . kamerası foto olarak iyi ama video kısmında berbat ötesiydi. 4k60fps video çekerken kare atlamaları oluyordu. üstüne bide aşırı ısınınca videolar çöp gibi oluyordu. 9 da ve 10 da hala bu kare atlaması problemi devam ediyomuş. oneplus 6 dan beri varmış çok araştırdım ta o zamanlardan beri gelen hatayı düzeltememişler. bide batarya performansı berbatttı öğlene sarjım bitiyodu. ama ne yalan söyliyim çok iyi malzemeden yapmışlar aşırı dayanıklıydı. kılıfsız kullanıyordum ama kaplama vardı. kaç kere yere düşürdüm ne çizildi ne soyuldu nede kırık çatlak yoktu. şimdi s23 bebeğimle devam
-
Keşke firmalar aynı tasarımları tekrar tekrar kullanmaktan vazgeçse.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
9 prodan 11 proya kadar kullanan biri olarak söylüyorum, her telefon özellik aynı yalandan tasarım değiştirip sattılar. 9 proda geniş açı 4k 60 FPS varken 11 de yok mesela , ters sajz kablosuz sarz yok. Video çekimi berbat fotograflar gerçekçi değil . Oneplus hiç bir modelde gerçek 4k çekimi yapmıyor bunu dosya boyutu ile görebilirsiniz , yazılım ile milleti kandiran tek marka diyebilirim, ama ekran ve kasa kalitesi en güzel telefon,
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X