Şimdi Ara

OnePlus 13’ün en net görüntülerinden biri sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OnePlus 13’ün en net görüntülerinden biri sızdırıldı

OnePlus, yeni amiral gemisi modeli OnePlus 13'ü yakında tanıtacak. Resmi duyuru öncesinde sızdırılan bilgiler ve görseller, cihazın tasarımı ve teknik özellikleri hakkında önemli detaylar sunuyor. Özellikle popüler Weibo kullanıcısı Digital Chat Station’ın paylaştığı ve daha sonra silinen tasarım renderı, telefonun arka kısmını net bir şekilde gösteriyor.

OnePlus 13’ün arka tarafında, önceki modellerden aşina olduğumuz dairesel kamera modülü yer alıyor. Ancak bu kez, kameradan kenara uzanan ızgara tasarımı kaldırılmış. Yerine, kameranın hemen altındaki Hasselblad logosunun sağındaki ince bir şerit dikkat çekiyor. Tasarımda büyük değişiklikler olmasa da bu küçük dokunuşların cihazın estetik görünümünü daha rafine hale getirdiği söylenebilir.

Ayrıca Bkz.Xiaomi’nin oldukça uygun fiyatlı yeni Redmi modeli sürpriz bir şekilde ortaya çıktı

Bununla birlikte, sızdırılan gerçek hayat fotoğraflarında beyaz renkteki OnePlus 13, Oppo Find X8 ile yan yana görüntülenmiş durumda. Henüz resmi olarak doğrulanmasa da, bu görüntüler önceki sızıntılarla örtüşüyor. Ayrıca cihazın Qualcomm’un önceki videolarında gösterilen tasarımla uyumlu olduğu biliniyor.

OnePlus 13’ün ekran özellikleri arasında ise BOE X2 panel öne çıkıyor. Bu ekranın parlaklık performansını artırdığı, dış mekan görünürlüğünü iyileştirdiği ve göz koruma özellikleri sunduğu belirtiliyor. Telefonun Snapdragon 8 Elite yonga seti ile geleceği de neredeyse kesinleşmiş durumda.

Cihazın diğer teknik detayları arasında, hafif kavisli bir 2K LTPO ekran, 50MP çözünürlüğe sahip üçlü arka kamera sistemi ve 50W manyetik kablosuz şarj bulunuyor. Ayrıca çift hücreli 5840mAh batarya ile donatılan OnePlus 13’ün 100W SUPERVOOC hızlı şarj desteği sunacağı söyleniyor. Tüm bu özellikler, OnePlus 13’ü amiral gemisi rekabetinde üst sıralara taşıyacak gibi görünüyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/10/18/oneplus-13-deisgn-render-real-life-image/

• Özgün tasarım yapayım derken cılkını çıkarmak bu olsa gerek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha önce üç farklı Oneplus telefon kullandım. Tasarım konusunda bir şey diyemem ama kullanımı çok zevkli.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Donanimous kullanıcısına yanıt
    Gayet guzel

• Ahmet1020 kullanıcısına yanıt
    Bana göre değil.

Ben ne tasarımlar gördüm içinde donanım yoktu Apple gibi honor gibi tasarım önemli değil o kadar normal bence

Doğrudur hocam kendi fikrimi söyledim, haklısınız.

Saygıniz için teşekkür ederim hocam bakalım bu telefona 6 android guncellemesi verirlermi oneplus pek bilinmesede aslında kullanilmasi çok zevkli telefon

Ben teşekkür ederim hocam, bende bir ara OnePlus 8 kullandım. Oxygen OS gerçekten kusursuza yakın çalışıyor.

Evet hocam Applenin ios 15 ten sonra bozulmuş arayuzune para verenleri anlamıyorum popüler kültür kölesi olmuşlar bence kaliteden anlamıyorlar 30 waat hızlı şarj ile bende oneplus kullanacağım ilk kez galiba bakalimda bı ama nord serisi ile amiral gemisi serisi arasında yazılım farkları vardır

Her konuda böyleyiz hocam sadece teknoloji sektöründe değil. Ana seri ile Nord serisi arasında illaki arayüz olarak farklılıklar vardır ama o olaylardan sonra pek sıcak bakamıyorum.

Hangi olaylar hocam

Bir ara Nord serisi patlıyordu hocam.

Ne zaman patliyordu hocam hiç bir yerde göremedim link atarmisiniz

https://www.donanimhaber.com/oneplus-nord-2-bu-seferde-bir-kullanicinin-elinde-patladi--147146 buyrun hocam.

Sağolun hocam bu sıralar o sorunlar duzeldimi acaba bu arada oneplus aslında ilk başta oppoyla birlesmisti sadece ülkelere göre değişiklik gösteriyordu 2 marka sonrada yazılımları birleştirdiler bu işin içinde başka iş var gibi Xiaomi gibi kronik sorunlu değil denetim yapardı oppo çok garip böyle bir olay olması hatta kalite kontrol yapan Apple cihazlar bile patlamış

Bilmiyorum hocam, iyice araştırmak lazım.

Amiral gemileri ama hala alınacak fiyatta bence

Kesinlikle.

Oneplus almanyada satışı yasaklanmış onu gördünüzmü hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.