Şimdi Ara

OnePlus 3 Tertemiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış OnePlus Model #3
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle Android ROM işleriyle haşır neşir olan arkadaşlar için...

Açık açık yazalım. Çok severek kullandığım bir cihaz oldu, cihaz ne ararsan var bir cihaz olduğu için. Üst model bir şeylere geçmek istediğimden satıyorum. Cihaz 3T değil 3'tür. Cihazın çok hafif bir hayalet ekran dışında hiçbir sorunu YOK! IMEI'sinin ikisi de kayıtlı, pili geçen sene değişti. Kasasını kendim mat siyahı sevdiğim için değiştirdim. Fotolarda görüldüğü gibi eski kasasını da vereceğim. İki kasa da 9.5/10 durumda. Ekranda kullanıma bağlı ufak çizikler var. Ekranın sol üst köşede ufacık bir deformasyon var, onun da fotosunu koydum. Kabarcıklar ekrandaki jelatinden kaynaklıdır. Dash charge kablosu temassızlık yapmakta onu da vereceğim kullanabilirseniz kullanın, ben hızlı şarj olayına sıcak bakmadığım için kullanmıyorum. Normal haliyle de epey hızlı şarj oluyor zaten. Yanında 3 metrelik baseus type c şarj kablosu da vereceğim. Cüzzi miktarda pazarlık yapılır. Ölücüler yazmazsa sevinirim.. Android ile haşır neşirseniz bu cihaz kaçmaz. Yanında Spigen Rugged Armor artı bir kaç kılıf ve ekran camı da hediye edeceğim.

İstediğim fiyat 1050₺. Cüzzi miktarda pazarlık mümkündür. İstanbulda iseniz elden teslim edebilirim. Diğer türlü önce havale sonra kargo ile sorumluluğunuz dahilinde istediğiniz yere kargolarım.

OnePlus 3 Tertemiz
    OnePlus 3 Tertemiz
    OnePlus 3 Tertemiz
    OnePlus 3 Tertemiz
    OnePlus 3 Tertemiz
    OnePlus 3 Tertemiz
    OnePlus 3 Tertemiz
    OnePlus 3 Tertemiz
    OnePlus 3 Tertemiz
    OnePlus 3 Tertemiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 11 Eylül 2020; 10:49:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.