Şimdi Ara

★| OnePlus 6T |★ [ANA KONU] (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.137
Cevap
41
Favori
181.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paldov

su volte ve vowifi yi nasil actiginizi anlatabilirmisiniz? ne yaptiysam cozemedim.

tesekkurler.
    Enes Yılmazyoutube
    ONE PLUS TELEFONLARDA VoLTE VE VoWİFİ AKTİF ETME !!! (%100 TÜRKÇE)
    https://www.youtube.com/watch?v=Zc2JXf16b1U

Yukarıdaki deneyin %99 işe yarayacaktır.

• ben bu videodaki işlemleri yaptım ancak telefonu aç/kapa yapınca gidiyor veya sim kartı çıkarınca yine gidiyor.Ayrıca hattım turkcell farklı operatörlerden birisi ile konuştuğumda(voLTE si açık olan) o kalite olmuyor sadece turkcell hattı olan biri ile konuştuğumda kaliteli oluyor yazı çıkmasına çıkıyor ama işlev yok yani.
  • paldov P kullanıcısına yanıt
    bence 9.0.17 gibi pil akıcılık fark bana göre yok.Ama ben düz kullanıcıyım oyun oynamam,biraz sosyal medya telefon görüşmesi mesajlaşma iş gereği fotoğraf falan sizleri yanıltmak istemem yani.
  • Arkadaşlar çok acil yardım gerekiyor, lütfen üşenmeden okuyup bana yardımcı olur musunuz? Çok önemli!!!

Geçen yaz Amerika'dan Amazon aracılığıyla refurbished bir OnePlus 6T aldım. Modeli A6013 T-Mobile unlocked. Telefon, bootloader kilidi açık ve Android güvenlik yaması 1 Aralık 2018 olarak geldi. Aldığımdan beri güncelleme almadı. Normal şekilde güncelleme almıyor telefon. Android 10 yayınlandıktan sonra OnePlus resmi sitesinden 6T için Android 10 romunu indirip kendim kurmaya çalıştım fakat onda da güncelleme paketi yüklenemedi hatası aldım. TWRP aracılığıyla recovery modda denedim onda da failed hatası aldım. Şimdi size sorum şu, TWRP ile hard reset (format data) yapsam ardından bu orijinal OxygenOS romunu ve Google Apss'ı kurarsam sorunsuz şekilde kullanabilir miyim? Yani en basit haliyle bu adamın (https://www.youtube.com/watch?v=Jq1NBuOy0Mk) yaptığını yapsam bu romu yükleyip herkes gibi ben de güncelleme alıp Android 10'un keyfini sürebilir miyim?
    Telefona IMEI repair yapılmadı ve rootlu değil.
    Aldığım hata kodununun ekran görüntüsü de bu.
    ★| OnePlus 6T |★ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fable687 -- 9 Ocak 2020; 16:35:34 >

• fable687 F kullanıcısına yanıt
    Elindeki telefona sadece t-mobile romu yüklemen lazım. Normal versiyon (uluslararası - carrier unlocked) yüklemeye çalışmışsın, o yüzden olmaz. Ayrıca hatta özel telefonlarda güncelleme geleceği zaman, sim karttan doğrulama yapar sonra sisteme yüklenir diye biliyorum. Telefonda t-mobile hattı takılı olmadığı için, telefona güncelleme gelmiyor, çünkü server sim kartı doğrulayamıyor.

Bu linkte (https://forum.xda-developers.com/oneplus-6t/how-to/t-mobile-6t-to-international-t3888307), elinizdeki t-mobile olan telefonu uluslararası versiyona nasıl çevirileceği anlatılmış. Kendim denemedim, telefon brick olursa sorumluluk kabul etmem, ancak telefonu uluslararası versiyona çevirdikten sonra, tüm güncellemeleri normal olarak yükleyebiliyor olmanız lazım. Yine güncelleme almazsa, oneplus resmi siteden indirerek kurulum yapabilirsiniz.

Sizin telefon unlocked ve bootloader kilidi açık olduğu için, alternatif olarak buradaki (https://forum.xda-developers.com/oneplus-6t/how-to/guide-flashing-t-mobile-oneplus-6t-to-t3865966) anlatımı deneyebilirsiniz.

• mirohingi kullanıcısına yanıt
    Çok garip oldu ama oldu. XDA forumdan 9.0.17 OOS sürümünü indirdim ve yükleyebildim. Hemen ardından Android 10 güncellemesi geldi telefona :D
  • fable687 F kullanıcısına yanıt
    normal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • paldov P kullanıcısına yanıt
    OOS 9.0.11 yüklü iken OnePlus Support sayfasındaki Android 10 güncellemesini manuel olarak yükleyemedim, başarısız oldu uyarısı aldım. Telefonda baştan beri global ROM yüklüymüş fakat güncelleme almıyordu. 10 Olmuyorsa bari 9'un en güncelini yükleyeyim dedim ve sorunum çözüldü. Hiçbir yerde böyle bir tavsiyeye rastlamadım Türk forumlarından Çin, USA forumlarına kadar. Bence hiç normal değil, saçma sapan bi durum.
  • yukledik bakalim 10.3.0. ama 9.0.17 gibi akici gelmiyor.

• geri donus 9.0.17 surumune. 10.3.0 akici degil.

• quote:

geri donus 9.0.17 surumune. 10.3.0 akici degil.
    Geri dönüşü rootsuz nasıl yaparız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barisx3 kullanıcısına yanıt
    pie romunu indirdim ve yerel yuklemeden geri donus yaptim.
  • quote:

pie romunu indirdim ve yerel yuklemeden geri donus yaptim.
    Anladım reset ve fabrika ayarı felan yapmadınız değilmi bende geri dönmeyi düşünüyorum

hayir. yedek aldim, wipe cache yapip pie rom yukledim.
  • 10.3.1 yayınlandı buglar düzeltilmiş

Hocam hotspot 5ghz açmayı dener misiniz ? 10.3 de açar açmaz kapanıyordu.

otada gozukmuyor.
  • quote:

otada gozukmuyor.
    Oxygen Updater a geldi şimdilik harika

• quote:

Orijinalden alıntı: lazye

Hocam hotspot 5ghz açmayı dener misiniz ? 10.3 de açar açmaz kapanıyordu.
    Bağlanıyor sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: barisx3

Bağlanıyor sıkıntı yok

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim hocam :)
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.