Şimdi Ara

OnePlus 7/8 serisi root&rom güncelleme ve çözümler -REHBER- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
22
Favori
16.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Burockcool

Hocam sende alicaksin galiba telefondan . Bi insta felan yazda konusalim bende satin almak istiyorum ama kafamda deli sorular
    Hocam ben yarım saat kadar önce sipariş verdim. One Plus 8 Pro 12GB'ta karar kıldım. Hasan Güleryüz satıcısından aldım, bugün kargoya verecek.

Donanımhaber OnePlus 8/8 PRo konusunda bir telegram linki var. O gruba katılıp sordum. 8 Pro'da bu IMEI atma işi çalışıyormuş, yapanlar var. Ben de bunu duyunca siparişi verdim hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 1 Ekim 2020; 11:38:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cismoll

Arkadaşlar herkese merhaba.
    Op8 pro için deneyen arkadaşlar, olumlu sonuç alabildiniz mi acaba?
    Sıkıntı olmuyorsa deneyeceğim yoksa telefonu aldığım yere götüreceğim; bilgi geçerseniz sevinirim
    Az önce sms geldi benim imei patladı da
    8 pro için de geçerli sorunsuz. Sadece 7 serisinin denemesi lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapali kutu olarak mi aldin hocam imei attirarak mi teslim alicaksin kendin mi aticaksin?

• Bide fiyat ne kadara geldi odeme isini nasil yaptin guvenip gonderdin mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Burockcool

Bide fiyat ne kadara geldi odeme isini nasil yaptin guvenip gonderdin mi ?
    Hasan Güleryüzden kapalı kutu ve kargo ile sipariş verdim. Parayı bu sabah EFT ile yolladım, IMEI attırmadım. Ben kendim buradaki yöntemle yapacağım. OnePlus konusunda ondan satın alıp olumlu referans veren çok sayıda arkadaşlar var. Profili güven verdi bana. İlanı şu:https://forum.donanimhaber.com/kutulu-kapali-kutu-global-versiyon-oneplus-8-serisi-uygun-fiyat-tum-oneplus-8-serisi-8-8-pro--141577554

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 1 Ekim 2020; 13:37:16 >

• buyukbang kullanıcısına yanıt
    Ben de ondan aldım hocam, güvenilir düzgün bir satıcı. Hatta bu imei sorunun yaşayınca hemen yardımcı olmaya çalıştı konum attı gelin hemen halledelim diye ama ben bi bu yöntemi deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

Handle.ini dosyasının linkine browser'dan girince "File is in owner's trash" mesajı çıkıyor ve download edilemiyor. Ancak şimdi farkettim ki JDownload kullanarak dosya indirilebilir. Dosyayı indiremeyen arkadaşların bilgisine...
    Sen adamsın be hocam,eyvallah
  • Op8 Pro'da az önce eski cihazın IMEI'sini yazmayı denedim oldu arkadaşlar, yöntem çalışıyor. Sadece yukarıda da belirtildiği gibi Engineer Mode'da en alttaki seçeneği açmanız gerekiyor; videoda 3.seçeneği açmış adam. Ona dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cismoll

Op8 Pro'da az önce eski cihazın IMEI'sini yazmayı denedim oldu arkadaşlar, yöntem çalışıyor. Sadece yukarıda da belirtildiği gibi Engineer Mode'da en alttaki seçeneği açmanız gerekiyor; videoda 3.seçeneği açmış adam. Ona dikkat edin.
    Ben de kısmetse yarın girişeceğim 8 PRO için bu işe. Güle güle kullanın
    Eyvallah hocam, teşekkürler. Size de şimdiden kolay gelsin

• OnePlus 8 Pro 12GB için burada bahsedilen yöntem sorunsuz çalışmaktadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 2 Ekim 2020; 17:51:42 >
  • hocam videoda full-port switch açılmış engineer modda siz rndis,diag switch açın mı diyorsunuz. video yorumlarında teşekkür etmişler

• Yazdığım gibi en sondaki butonu aktive edersen yapabilirsin

jdownload nasıl oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hepsi tamam ama şu handle.ini yok. jdownload falan demişler yapamadım. bi yardım et allah aşkına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matlamaz

Hocam hepsi tamam ama şu handle.ini yok. jdownload falan demişler yapamadım. bi yardım et allah aşkına

cepten chrome ile bağlantıyı açın sorunsuz indiriliyor. cebe indirip pc ye atarsınız.

• matlamaz kullanıcısına yanıt

https://mega.nz/file/2REB2CrT#dBXvKbQkXKOhv2yP5S9pEu_2ubwRh0-l1X4sVPS8lco

İlk mesaja eklenmiyor nedense. Handle.ini buraya da upload ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meshood -- 7 Ekim 2020; 0:9:56 >
  • merhaba, 7t pro için geçerli midir ? eski telefonumun imeii'ni kendim atabiliyor muyum bu uygulama ile?

• Muhtemelen atarsın ancak daha denenmedi

• meshood M kullanıcısına yanıt

yaptım oldu. 7t pro'su olanlar yapabilir :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.