Şimdi Ara

★| OnePlus 7 |★ [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
663
Cevap
17
Favori
54.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun, Gmail kullanıyorum 3 hesabım açık ben memnunum, mymail yada aqua mail de deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zulfikartas29 Z kullanıcısına yanıt
    Hocam Ayarlar > Uygulamalar ve bildirimler > Google Play Hizmetleri > En aşağıya inin > "Sistem Ayarlarını değiştir" seçeneğini kapalı konuma getirin.

Bu benim sıkıntımı çözdü. bunun dışında GPS kullanana uygulamaları kısıtlama da bazen sıkıntıyı çözebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mak74

Bende Dün aldım telefonda Ölü piksel çıktı yarın değiştirecem. Note8'den geçtim Batarya Performansı çok hoşuma gitti. Samsung'un kendi yazılımlarını çok kullanıyordum biraz onları aradım özellikle Email ve kalemle translate çok aradım. Samsung'un maili gerçekten çok iyiymiş. Günde Belkide 30-40 Mail atıyorum. 100'e yakında mail alıyorum. Biraz burada sıkıntı çektim Önerebileceğiniz kullanışlı E-mail programı tavsiyesi varsa bekliyorum.
    Outlook kullanıyorum. Bi sorun yok. Tavsiye ederim.

• Selamlar, cihazı yeni aldım. OnePlus 6 Dan geçtim buna. Volteyi aktif edemedim. Yardımcı olacak var mıdır?

• Beklemede şarj tüketimi androidin genel sorunu sanırım.Samsungdan sonra oneplus da aynı.

• Lemans kullanıcısına yanıt
    Yatarken uzun zamandır uçak moduna alıyorum ve ortalama %1 şarj gidiyor. Gece telefonla ulaşılabilir olmak zorunda olmayanlara tavsiye ederim.

• Alper Hocam volte ile ilgili bir kaç soru sormak istiyorum. Öncelikle ilk yöntem risksiz olan yöntem değim mi işe yaramı oranı % ? sizce 2. yöntem kesin çözümmüdür. Türk Telekom kullanıyorum. Volte aktif etsem yeterli Wolfi gerek yok şuan.

Lemans Hocam googleplay servisleri kullanımı fazla ise bir sorun var demektir kullanmadığınızı deaktif etmenizi öneririm genelde beklemede bu yüzden şarj fazla gidiyor şuan için problem bu yönde çünkü ben 7-8 saat uykudan sonra aldığımda ya %2 yada %1 şarj gitmiş oluyor ki bu da normal süreler
  • 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    Evet önce 1. yöntemi deneyin hocam olmazsa 2. yi denersiniz. Bende 1. yöntem işe yaradı umarım sizde de yarar.

• En ucuz oneplus 7 ve 7 pro fiyati nedir arkadaslar ve de buna pasaport kaydi imei falan dahil mi biz mi yapacaz o isleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordnaki -- 13 Temmuz 2019; 22:12:19 >
  • hocam ilk yöntemle denedim açıldı fakat Volte simgesi çıkmıyor aktif olmasına rağmen mi 8 de aktifti acaba 1 ay kullanmadım diye Volte deaktif olmuş olabilir mi hattımda benim sizin hattınız nedir ? belki türk telekomda sıkıntı yaratıyor olabilir.

Edit : Türk Telekoma mesaj attım Volte servisim açık ayarlar menüsünden de aktif ettim fakat açılmıyor Volte türktelekomda sıkıntılı sanırım onepluslar için zaten dediğiniz ayarlar kısmında da developerlar için test amaçlı kullanılır ve her operatör için çalışmayabilir gibisinden bir şeyler yazıyordu ki çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0quz28 -- 14 Temmuz 2019; 0:27:19 >
  • 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    Ben Vodafone kullanıyorum şu an aktif görünüyor, size tavsiyem imkânınız varsa Telekom dan kurtulun berbat bir servis sağlayıcı:)

• Lordnaki L kullanıcısına yanıt
    Telefonu aldığım kişi gri rengi 3250 ye, kırmızı rengi de 3300 e satıyor. Daha aşşağısına satan var mı bilmiyorum, bilen varsa yazsın size özelden.

• Kimden aldınız hocam? Ayrıca hangi modelleri? İmei kayıtlı mı yoksa cihazın imeileri mi değiştirilmiş?

• Merhabalar note 10 un çıkmasını bekliyordum ama one plus 7 çok hoşuma gitti. Almak istesek nereden temin edebiliriz ? Yurtdışı bağlantım bulunmuyor.

• Facebook'tan Emin Yılmaz (Teknoess) adlı arkadaştan aldım. Kendisi güvenilir o konuda içiniz rahat olsun. Başka satıcılar da var Facebook üzerinden satış yapan dilerseniz araştırabilirsiniz. Alacak olanlar elini çabuk tutsun ABD yaptırımları haftaya başlayacak haliyle dolar da fırlayacak.

• Sadece 3250 veriyoruz degil mi hocam pasaporttur imeidir falandir filandir ugrasmiyoruz

• Link var mi bulamadim ben. Kayitliysa alacagim bu soylediginiz fiyata

• açıkcası vodafone berbat hocam 1 sene zor dayandım ben türk telekomda 2. yılımdayım çok iyi hem hiç çekme problemi yaşamadım hemde internet hızları gayet iyi vodafone da internet hızları berbattı bıraktığımda asla düşünmüyorum geri dönmeyi turkcell kullanırım en kötü ama şuan telekom çok iyi benim için mi 8 de problem yoktu dediğim gibi bu cihazın uyumluluğundan kaynaklanıyor bana göre biraz da
  • İlgilenenler icin 19 gunluk 8-256 kirmizi renk cihazim satiliktir.

• Arkadaşlar merhabalar , bir sorum olacak. Şimdi bu cihazların garantisi yok, bildiğim kadarı ile ekran amoled ve yanma ihtimali var. Tamiri nasıl düşünüyorsunuz ??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.