Şimdi Ara

★| OnePlus 7 |★ [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
663
Cevap
17
Favori
54.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok hocam, yazmakta ki amacım gülmek amaçlıydı. Yanlış anlaşılmasın ★| OnePlus 7 |★ [ANA KONU] 

• Oxygen 11 geldi arkadaşlar.
  • Pek beğenemedim. Bildirim ekranına tıklandığında bi yavaşlama var. Bi de telefon ısınıyor eskisi gibi buz gibi değil, temiz bir kurulum yapmalimiydim diyorum ama bilemedim.
  • Oxygenos 11 geldi bugün cihaza. Sanki biraz stabilite sorunu ve pil optimizasyon sorunu var gibi. Ben yazı ve ekran ayarlarını en küçükte kullanırdım. Hala küçük olmasına rağmen alışılmışın dışında bir görüntü var, biraz büyük. Ses kalitesinde artış var gibime geldi. Yeni gelen horizon bildirim özelliği hoşuma gitti. Arama ekranı biraz daha canlı olmuş. Telefon sanki biraz iPhone a benzemiş :)

Ekleme: Paralel WhatsApp kullanıyorsanız, bende bildirim sesleri gitmişti. Bilginiz olsun 2 saat açıklama yapmak için uğraşmayın benim gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The MasteR -- 24 Nisan 2021; 2:41:44 >
  • slm alykm arkadaşlar..2 yıldır 5T kullanıyordum hala taş gibi 5,5-6 saat ekran süresi alıyorum,şimdi onu kardeşime verdim,çok temiz 2.el bir OP7 buldum ve aldım. Cihaz çok temiz kullanılmış leke bile yok ama gündelik kullanım şarjı biraz düşük geldi bana. Sizde durumlar nasıl acaba? Bir de mutlaka şunu şunu yap diyeceğiniz şeyler var mı?Konuya da biraz hareket gelsin bu vesileyle :)

• Neo_1 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, android 9 da 6 7 saat ekran süresi alıyorduk android 10 ve sonrasında 4 4.5 saatlere düştü.
  • teşekkür ederim kardeşim.Android 11'de normal diyorsun yani bu süre? Biraz daha kullanıp sistemin oturmasını bekleyeceğim,o zaman bakalım ne olacak.Bana günlük 5 saat ekran versin yeter.Telefonda oyun oynamak gibi alışkanlığım yok.Daha çok sosyal medya,whatsapp,Bip,Telegram.Bir de çok fotoğraf çekerim..Bunlarda bana 5 saat versin yeter..

• Dün gece resim çekmek için balkona çıktım, hani bir deniyim dedim. Ancak büyük hayal kırıklığına uğradım. Bir türlü netleme yapamadım, leş gibi çekiyor. Normal fotoğraf modu, gece modu, pro mod hepsini denedim yok olmuyor, kamera bir türlü netleme yapmıyor. Gündüz çekimleri fevkalâde güzel oysa ki. Neden olabilir arkadaşlar, bir bilginiz var mı?
  • Neo_1 kullanıcısına yanıt
    Google cam deneyin, olmadı sorun olabilir.
  • En uygun Google cam için link var mı?
  • Herkes elden çıkardı galiba OP 7'leri? Oysa bu cihaz uzun yıllar götürür temiz kullanılırsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo_1

Herkes elden çıkardı galiba OP 7'leri? Oysa bu cihaz uzun yıllar götürür temiz kullanılırsa..

Hala kullanıyorum canavar gibi telefon.

https://www.celsoazevedo.com/files/android/p/gcam-oneplus-7-t-pro//

Gcam, ben bunu kullanıyorum kaliteli. Xml restore etmeyi unutma, google çeviri ile çevirip nasıl uygulanacağını çözebilirsin.

• Merhaba. Android 11 güncellemesi ile Netflix sadece SD kalitesinde hizmet veriyor. L1 sertifikası gerekiyormuş. Çözüm yolunu bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hızlı_Kelebek

Merhaba. Android 11 güncellemesi ile Netflix sadece SD kalitesinde hizmet veriyor. L1 sertifikası gerekiyormuş. Çözüm yolunu bilen var mı?

Yeni güncellemeyi bekliceksin diğer cihazlardada olmuş aynı problem örnek 8 pro 11.0.5.5 ile düzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0quz28 -- 2 Temmuz 2021; 8:37:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hızlı_Kelebek

Merhaba. Android 11 güncellemesi ile Netflix sadece SD kalitesinde hizmet veriyor. L1 sertifikası gerekiyormuş. Çözüm yolunu bilen var mı?

https://wetransfer.com/downloads/e765cb7fe200049140be536db57040dd20210706173950/73fc5b

Bunu indirip dener misiniz. Netflix en güncel sürümü bu.

• MSM tool ile yazılım yüklendikten sonra imei gidiyor mu ? son gelen güncellemeyle volte açıkken arama yapıp alamaz oldum . Önce sıfırlayacağım düzelmezse msm tool ile andoroid 10a döneceğim .

• egowest kullanıcısına yanıt

Kendim cevaplayayım. Hayır imei gitmiyormuş. Msm tool ile yazılım gönül rahatlığıyla atılabilir. Bu arada son gelen 11.0.3.1 sürümüyle vowifi ve volte bende çalışmamaya başladı. Onlar açıkken arama yapıp alamadım. Uzun zamandır android 10 a dönmek istiyordum bu vesileyle dönmüş oldum. Hem dolby atmos hemde vowifi ı rahat rahat kullanyorum.

• egowest kullanıcısına yanıt

Kanka Android 10'a nasıl dönüyoruz, detaylı bir tarif yapabilir misin yoksa yapılmışı var mı? Benim bu 11'den kaçmam lazım çok pil tüketiyor...

• Sanırım Oneplus 7'ye ColorOs güncellemesi gelmiş.

★| OnePlus 7 |★ [ANA KONU]
    ★| OnePlus 7 |★ [ANA KONU]techibee
    ColorOS 12.1 for Oneplus 7, 7 PRO, 7T & 7T Pro - Download Close beta of ColorOS 12.1
    https://techibee.in/coloros-12-1-for-oneplus-7-7-pro-7t-7t-pro-download-close-beta-of-coloros-12-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heamvivna -- 15 Nisan 2022; 17:18:35 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.