Bildirim
ONEPLUS 7 Mİ ? Mİ9T PRO MU?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tasarım yönünde oneplus nasıl önde? 7 pro yla karıştırıyor olmayasın. mi 9t pro tam ekranken op 7 damla çentik. tasarım anlamında mi 9t pro daha önde ekran gövde vs. açısından.
dediğin gibi ikisi de üst düzey telefonlar. kamerada op 7 iki kameralı ama ois var mi 9 t pro üç kamera. muhtemelen fotoda mi videoda op daha iyiddir. bir de tasarımları farklı işte. bu ikisine göre karar ver. işlemci vs. konusunda ikisiyle de bi sıkıntın olmaz ikisi de üst düzey telefonalar. -
ha bide arayüz farkı var. biri daha saf androide yakın ama daha stabil ve hızlı oxygen os.
miui ise daha özelleştirilebilir ve saf androide daha uzak bi arayüz.
ben şahsen miui kullanıyorum memnunum ama oxygen os da hiç fena değildir eminim. -
Tabi oran olarak mi 9t pro onde hocam ben hosuma gitmesi acisindan soyledim arkasi bence cok daha hos oneplus 7 nin.zaten sd 855 ile mukemmel performans aliriz iki cihazda da ram boyutu gayet yeterli 3700 ampere 4000 amper farki var bir de on kamerada sanirsam fark var -
Aynen oxygen os icin cok iyi seyler soyleniyor iki arayuzu de daha once deneyimlemedim miui de reklam olayi hala var mi -
Dediginiz gibi zaten 9 un kamera performansini asagi ceken etken dxomark testlerinde de video oldu -
reklamı kapattım ilk aldığımda aylardır tek reklam görmedim.
tip olarak opo sevdiyseniz onu alın derim. iki teelfon da sizi üzmez gözünüze hoş geleni alın. -
Aynen oyle yaparim artik bakalim -
özelleştirilmiş arayüz istersen mi 9tpro ama birde şu var op7 daha üstün bir cihaz batarya, yazılım ve kamera olarak bayağı daha iyi redmi xiaomi'nin ucuz serisi ben şahsen garantisiz cihaz alacak olsam op, pixel yada iphone alırım en uzun bunlar gider mi 9tpro'da daha ois bile yok. -
Ucuz seri ama donanim olarak cok guclu bir donanimi var.biraz pop up kamera kafami karistiriyor mekanik olmasi bozulma yapar mi diye.op nin de benim icin eksi yonu 3.5 girisi yok ve ben telefon aldigim zaman cok kullanirim yani 5-6 sene boyu ayni cihazla devam ediyorum haliyle type-c gevsiyor ondan sorun yasar miyim bilemiyorum -
Dostum özel bir kulaklığın yoksa aptx hd filan var bluetooth kulaklık ilede devam edebilirsin onun dışında sıkıntı yapacağını sanmam dikkatli kullanılırsa. Ama kablolu kulaklık desteği önemli diyorsan bilemem zaten bu cihazlar çok kaliteli ses vermez ortalama verir geçen kulaklık konusunda master bir arkadaş diyordu tabi bunu. Ben malzeme kalitesi ve bar kasa yapısı nedeni ile op 7 derim bana daha sağlam geliyor zaten op malzeme kalitesi iyidir. Donanımda da daha iyi ayrıca. -
Tasarim ve kasa kalitesi bence de op cok onde yazilimi da cok stabil miui icin de simdi oyle soyluyorlar ama kararsizim oocam bakalim ya bir de op az var turkiyede resmi olarak olmadigi icin bozulursa bir sey olursa yaptirmakta sorun yasar miyim sizce -
Sorun yaşamazsın biraz bekleme olur tabi ya kendin internetten alırsın yada xiaomi filan satan yerlere söylersin her türlü yaptırırsın sıkıntı yapma sadece yapan yer güvenilir sağlam yer olsun sıkıntı o. -
Hocam xiaomi alirsam zaten yaptirulir kesin hatta bence mi store da ucret karsiligi yapiyordur da oneplus birazcik sorun yasatir sanki bu konuda parca temini vs az gibi geliyor bana -
Xiaomi'de süründürüyor hatta samsung bile senede kaç model çıkartıyor bence malzeme tedarik olayını dert etme op bunlardan iyi olmasa bu kadar pahallı olmaz adamlarda bunu biliyor ona göre pahallı satıyor biraz ama uzun süre kullanacaksan op iyidir derim xioami ucuz kalemde tercih ederim şahsen. -
Hocam zaten bence de op onde birkac adim ama hani cihazi sonucta resmi olarak satilan bir kanaldan alamiyoruz yani kadikoyde bir telefoncudan aldigim cihazi yaptirmak icin sadece tek yol orasi cunku resmi garantisi yok turkiyede o telefoncular da yapamazsa kalirim oyle diye korkuyorum yoksa aralarinda su an 300 tl fark var -
Reis parçası olduktan sonra her servis yapar onu sen onu dert etme. ;) -
İnsallah :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- spot telefon ne demek
- device health services nedir
- play protect nedir
- telefon tavsiyesi
- telefon önerileri 2024
- telegram video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X