Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.984
Cevap
74
Favori
483.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öyle var hocam. Kadıköyde bahariye var mesela satıyordur orası illa ki. Ama fiyatlar genel seviyesinin düşmesi için bekleyebilirsiniz biraz daha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • koyumavi12345 K kullanıcısına yanıt
    Başka bi yerden alamazsın telefon türkiyede satılmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 ve 6 nin hepsiburada ya gelip, 7 pro nun gelmemesi cok sacma. Oneplus telefonu bu kadar populer olmamisti.
  • Cihazı alan arkadaşlar görüşlerini paylaşabilir mi bizimle. Hangi cihazdan geçtiniz. Geçtiğiniz cihaza göre artı eksileri neler. Kamera nasıl. Özellikle sarj nasıl gidiyor 90hz yenileme açık iken. Wifi ve operatör çekim gücü nasıl. Stero hoparlör yeterli mi. Parmak izi performansı tatmin edici mi özellikle s10 ve p30 gibi cihazlardan geçen varsa kıyas yapabilir mi.

• Şuanda 950 dolara buldum 12 lik versiyonu.Fakat aksesuarların her biri şarj aletide dahil olmak üzere ekstra ücretle alabiliyorum.🤔

• Merhaba Arkadaşlar.
    Dün akşam 8 /256 pro modelini alarak aranıza katıldım. 4 senelik LG G4 kullanımından sonra geçiş yaptım o nedenle telefon kıyası biraz yanlış olur 🙂
    Dun aldığımda telefon şarjı %80 idi gece boyunca sahura kadar kullandım şuan kullanmaya devam ediyorum şarj %45.
    Ekran gerçekten çok çok iyi fazlasıyla tatmin eder.
    Ben 60 hz de ye çektim orda kullanıyorum bu da gayet yeterli.
    Ses kalitesi gerçekten çok ışıma gitti bass lar çok iyi ve stereo işini fazlasıyla görüyor. ( Tabi kisiye göre değişir )
    Kamera fotoğraf kalitesi henüz deneme şansım olmadı.
    Edge ekranı bazen el dokunuyor istemeden ama rahatsız edici değil

Telefon malum yoldan kayıtlı geldi 5500 TL ye aldım. Güvendiğim facebook satıcısından

Bu telefonun alt modellerinden kullanan ve bu telefonu alan arkadaşlar yapmam gereken başka bişey var mi. Güncelleme ayar vs.
    Birde arkadaşlar bildiğim ışığı yok ya da ben bulamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• AliExpress'ten sipariş verdim ama gelmesi epey sürer,Phablet Shield yaptırmak istedim bu model için çizimleri yok yapamadılar. Kılıf konusuna daha hızlı çözümü sunacak arkadaşların desteğini rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delidolu44

Merhaba Arkadaşlar.
    Dün akşam 8 /256 pro modelini alarak aranıza katıldım. 4 senelik LG G4 kullanımından sonra geçiş yaptım o nedenle telefon kıyası biraz yanlış olur 🙂
    Dun aldığımda telefon şarjı %80 idi gece boyunca sahura kadar kullandım şuan kullanmaya devam ediyorum şarj %45.
    Ekran gerçekten çok çok iyi fazlasıyla tatmin eder.
    Ben 60 hz de ye çektim orda kullanıyorum bu da gayet yeterli.
    Ses kalitesi gerçekten çok ışıma gitti bass lar çok iyi ve stereo işini fazlasıyla görüyor. ( Tabi kisiye göre değişir )
    Kamera fotoğraf kalitesi henüz deneme şansım olmadı.
    Edge ekranı bazen el dokunuyor istemeden ama rahatsız edici değil

Telefon malum yoldan kayıtlı geldi 5500 TL ye aldım. Güvendiğim facebook satıcısından

Bu telefonun alt modellerinden kullanan ve bu telefonu alan arkadaşlar yapmam gereken başka bişey var mi. Güncelleme ayar vs.
    Birde arkadaşlar bildiğim ışığı yok ya da ben bulamadım.
    Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin :)

• RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim 🙂

• delidolu44 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.O ekran konusunda bende sıkıntı cikmadi sende dokunma oluyorsa belki guncelleme ile duzeltirler.bende yok sukur.ekran konusuna gelince 90hz kullanmassan ekranin guzelligini goremessin sarj biraz fazla gitsin onemli degil.zaten diger telefonlardan ayiran o ozellik.ses konusunda iyi kamera beni ooo denecek kadar etkilemedi

• Ronin1453 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben phablet shield ile konuştum zaten sistemini biliyorum 3d yazıcı kullanıyorlar cihazı getirin ölçülerini alıp yaparız dediler bana. Size ne dediler

• quote:

Orijinalden alıntı: zaomss

Hocam ben phablet shield ile konuştum zaten sistemini biliyorum 3d yazıcı kullanıyorlar cihazı getirin ölçülerini alıp yaparız dediler bana. Size ne dediler
    İlk etapta bana da öyle dediler ama Akasya'daki yerlerine gittiğimde bu cihaza yapamayız dediler. Yoksa bende ölçü aldırmaya gitmiştim. Orada iki tane genç çocuk resmen baştan savma bir tavırla ilgilendiler bende pek üstelemedim. Ama sizin uyarinizdan sonra bir kere daha konuşacağım.

• Ronin1453 kullanıcısına yanıt
    hocam arkadaşımın arkadaşı orada yaklaşık 1.5 sene çalıştı. bana sistemini falan da anlattı, yani yapılamaması çok saçma ve websitesinde tüm cihazlarla uyumlu diyor. ben cihazı aldığımda ona bel bağlamıştım açıkçası, adam gibi bi tempered glass bile bakmadım
  • Arakdaşlar ekran süreniz nasıl? Birde cihazın ergonomisi? Çok mu büyük? Özellikle p30 pro yada s10+ a kıyasla?

• Yüklemedi diye geri silmeye çalıştım ama sanırım yüklendi ekran görüntüleri 🙂

• Cihaz alanlarda 12 256 modeli kimlerde var birde kimden aldınız acaba kaca aldınız

• ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU] ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU] ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU] ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

• delidolu44 kullanıcısına yanıt
    Hocam ödeme alındı derken şarj doldu demeye mi çalışmış cihaz

• zaomss kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. 😀
    Tam beceremedim resimler bir türlü tam yuklenemedi.
    6 saat 59 dk. Olan ekran süresi % 80 den başladı
    74 dk da %6 dan fulledi.
    AnTuTu s10u geçer diye düşünmüştüm ama geçmedi 🙂

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.