Bildirim
Oneplus 7T Pro 3g'li cihaz imei'si atmak
KAHVE DUNYASI Dünyası Gofrik Sütlü Kutu 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B074PSYL33?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Yaşamazsın. Eğer 4.5g hattinda acik değilse 4.5gli telefonda aktif ettikten sonra kendi telefonuna tak.
Cift hat istiyorsan ayri 2 tane imei atman gerekir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4.5 g hattımda açık,
3G li teelfon imesi ile 4.5G kullanabiliyorum yani ..
2. hatta internet kullanmıyorum norma eski telefon imesi atsam olur yani doğru mu anlıyorum -
Aynen hocam.
biri bu isin nasıl yapıldıgını ozelden atabilir mi bana? Bende almak istiyorum ama imei isi için -
Bende cahilim bu konuda
imei için bir cihaz gerekli, uzaktan olmuyor.. İstanbuldaysanız yapan yer bol. Yalnız formatlayıp vermeniz lazım
Ben de belirttiğiniz şekilde kullanıyorum (3g modem) sorun yok. -
Sıfır cihazda da format gerekiyor mu bu işlem için
format dediğim fabrika ayarlarında olması. İçinde şifreli giriş vs menü varsa takılabiliyor. Boş cihazlarda rahat yapılabilmesi kastım.
yani mail, twitter, sosyal medya, uzaktankontrol cihazı vs vs doldurup sonra imei attırırsanız baştan kurmaya uğraşırsınız. Alınca ilk bu işi yaptırın sonra rahat rahat kullanın telefonu demek istedim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X