Ses kısıklığı hakkında bir bilgim yok fakat ekranın sürekli açılması sensörün bozuk olmasından kaynaklı hocam. Bildiğim kadarıyla bir çözüm yok kronik hata. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| OnePlus 7T VE 7T PRO | [ANA KONU & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ) (151. sayfa)

-
-
Wipe cache yapıp öyle deneyin birde , tekrar yapiyor mu ,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar benim 7t de son beta sürümü yüklü ondan mi bilemiyorum ama cihaz bazen tamamen kitleniyor. Ve bazende internet aşırı derecede yavaşlıyor.yeniden başlatmadan düzelmiyor sorun ne olabilir. ?
Sürüm kaynaklı olabilir hocam reset atın isterseniz bi.
Reset nasıl atılıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Whatsapp ta sorun yaşayan var mı play storedan güncelleme yaptım. Güncellemeden sonra bildirimler sadece bildirim panelinde kalıyor ne bir titreme ne de kullanırken yukarıdan düşüyor.
ben de bugün fark ettim hocam. cihazı yandaki düğmeden sessize almıştım fakat biraz sonra twitter bildirimi gelince anladım sessiz moda geçmiyor. siz bişey bulabildiniz mi durumla ilgili.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mami5357ben de bugün fark ettim hocam. cihazı yandaki düğmeden sessize almıştım fakat biraz sonra twitter bildirimi gelince anladım sessiz moda geçmiyor. siz bişey bulabildiniz mi durumla ilgili.
bulamadım ama şöyle bişey var
telefonu kapatıp sessiz moda alıp açarsanız ve o şekilde beklerseniz sessiz mod aktif oluyor fakat moddan çıktığınız anda tekrar denediğinizde sessiz moda geçmiyor.kime bildireceğiz nasıl çözeceğiz bilmiyorum.
ayrıca şöyle bir durum da var yeni güncelleme ile telefon kapatıp açtıntan sonra çok zor açılıyor yani ekranın gelmediği zamanlar bile oluyor.bu son güncellemeyi ben beğenmedim.galiba aceleye getirmişler
-
Valla oneplus community baktım biraz yazdım falan millette baya bu bildirim sorunu var WhatsAppta falan bi moderatör de çözümü bulmaya çalışıyoruz yazmış.
Herkese merhaba,
Arkadaşlar bütçem yetmediğinden snapdragon lu s20 fe alacaktım alamadım .daha önce one plus 5t 6-6t McLaren edition kullandığım beğeniyorum one plus .sizce ikinci el tr garantili 3.750 TL civarı 7t pro alınır mı ?
Poco X3 pro ve a52 gibi telefonlar var ama bütçem 4000 TL .bana görüşlerinizzi yazarsanız çok sevinirim
Hayırlı pazarlar
Garantili olan kalmamistir herhalde 2 senelik telefon sonuçta,bence 0 IMEI çakılan bı Xiaomi felan birşey al 2.el telefon alacağına
Eyvallah ama garantisini kontrol ettim KVK li o zaman para biriktirmeye devam sagolasin
Merhaba, sizdeki telefonun aynısından aldım. HD1925 modeli. IMEI numarasına baktığım zaman telefonun kendi IMEI numarası gözüküyor. IMEI yi değiştiren telefoncu sadece PC ye bağlayınca çakılı olan IMEI görünür dedi. Telefoncunun söylediği şey doğrumu.
Mesaj da bahsettiğiniz kilit açma yeri bende yok.
Ben daha 2 hafta önce IMEI çaktirdim telefona, telefonun hakkinda-durum kısmına girince çaktırdigim IMEI gözüküyor, telefonun orijinal IMEI si görünmüyor
Aldığım kişiye çakılı imei görünmüyor deyince. Telefoncuya götürdü. PC ile bakınca görünür dedi.
Sizin dediğiniz gibi ise süre uzatımı yapmış olabilir. Çünkü satan şahıs imei çakılı olarak kullanıyorum ve mesaj gelmedi dedi.
Siz istanbul da mısınız, istanbul da güvenilir birisi gerekli yada imei çakma uzaktan bağlantı ile oluyor mu.
-
Ben uzaktan bağlantı ile yaptırdım, İstanbul'da değilim maalesef
-
-
7t pro için rom tavsiyesi varmı custom rom durumları nasıl?
Android 11 pil hiç iyi değil
Herkese merhaba. Bir sorum olacak. Güncelleme bootloader kilidi açık olan cihazlara yüklenmiyor. Bootloader'ı tekrar kilitleyince harf reset yapıyor, IMEI siliniyor. Bu sefer de IMEI için yine bootloader açmak gerekiyor. Böyle bir kısır döngü içindeyim. Malum yollarla IMEI atılmış cihaz sahipleri nasıl güncelleme yapıyor, biri bana anlatabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X