| OnePlus 7T VE 7T PRO | [ANA KONU & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ) (166. sayfa)
-
-
-
Mevcut versiyonla çatıştığı için yüklenmiyor .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
VoLTE saçmalığıyla uğraşmayı bıraktım, One Plus a veda ettim. Her güncelleme ile telefonda bulunan özelliğin kapanması olayından rahatsız olan biriyseniz, One Plus ı tavsiye etmiyorum.
Selamlar. 7t pro cihazımın bataryası çok çabuk bitmeye başladı. Batarya önerisi olan var mı?
7T Pro son sürümde mobil hatta iken lcw hepsiburada gibi uygulamalara girmiyor neden olabilir? Tıklıyorsun açılış sayfasında bekliyor. İnternet var. Wireless te sorun olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akt1990 -- 14 Mayıs 2023; 1:13:58 > -
Aynısı ben 7T de yaşadım. Maalesef eski sürüme dönmek zorunda kaldım.Ek güncelleme geldi mi bilmiyorum. O yüzden yeni sürümü yüklemek istemiyorum. Aynı zamanda batarya performansı çok çok düşmüştü 2 saate kadar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam merhaba.Sizin sorununuz ne durumda.Çözüm buldunuz mu ?
-
Arkadaşlar android 11.den android 10 na nasıl düşünebiliriz,7t telefon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar batarya işini yurtdusi ile Amazon ile çözdüm sonunda Amazon Almanya'da ürün turkiye gönderim yok oradan akrabama aldırdım Türkiye'ye getirdiler.
Cihazım 7t ekran süresi wifi 4g açık ekran parlaklığı %50 yaklaşık 6 saat ekran süresi alıyorum iki günde sadece Türkiye'de ki bataryalar ölü hep rezalet bulaşmayın.
Benim gibi akrabanız arkadaşınız varsa düşünmeden alın bunu
Kendi sitesi electropapa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendomi -- 19 Temmuz 2023; 14:42:59 >
-
Oneplus 7t telefonum son zamanlarda kendi kendine wifi kapatıyordu, telefonu yeniden başlatınca düzeliyordu. Dün wifi hiçbir şekilde açılmamaya başladı, wifi ikonuna tıklayınca 2-3sn sonra kendi kendine kapalı konuma geliyor, çözümünü bilen var mı ?
-
Orjinal ürün mü batarya yoksa muadili olarak mı aldınız
Batarya yenileyen varmı?
Ben 3 ay önce n11 den alıp yenilemiştim, eski bataryadan halliceydi ama şuan eski bataryadan farkı yok ölü durumda, yine değiştirmek istiyorum ama alacağım batarya da kötü çıkacak diye endişeliyim
3.5-4 saat arası ekran süresi alıyorum,batarya orjinal hiç değişmedi,orjinala yakın güzel bir batarya alabileceğimiz yer varmıdır acaba
Orjinal çıkma satan birisini buldum fakat uzak elden olduğu için yaptırmadım.Sanırım tamirci bozulan telefonların bataryasını ayrı ayrı satıyor. Onun haricinde orijinal batarya satan vs denk gelemedim.
Çoğu yerde blp743 var.Fakat hangisi hepsi çakma yan sanayi sanırım.Alıpta memnun kalan oldumu? Yeşil erik diye bi sayfa var face'de, orjinal çıkma satıyor alan oldumu ondan hiç?
Merhaba.Benim bulduğum bir ilan var,sarı siteden 7T için bakabilirsiniz.
-
Alıp kullanan oldumu? Yan sanayi satanda orjinal yazıyor çünkü.Ortalık çakma yan sanayi pil satan dolu.Ayrıca yüksek kapasiteli olanlarıda var.Alıp denemek lazım 3 gün iyi sonra verim alınmıyorsa almaya değmez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X