Şimdi Ara

OnePlus 7T vs Iphone 8 vs Galaxy A51

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar.Yeni bir cihaz alacağımdan telefon piyasasını iyice araştırıyorum bir süredir.
    En önemli olan kriter ekran ve kamera benim için.Ağırlıklı olarak sosyal medyada(Whatsapp,Instagram)
    ve stream video uygulamalarında(Netflix,YouTube etc.) geziniyorum ve gittiğim gezdiğm yerleri
    fotoğraflıyorum ve video çekiyorum.

Sizce bu üç cihazdan ekranı ve kamerası en iyi olan hangisidir?Hangisini almalıyım?

Linkteki karşılaştırmadan üç telefonunda özelliklerine ulaşabilirsinizhttps://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/81737-327494-393643/apple-iphone-8_oneplus-7t_samsung-galaxy-a51/

Ayrıca bu telefonlarda SAR değerleri Iphone 8'de 1.32 W/kg , OnePlus 7t'de 1.04 W/kg olarak A51 0.369 W/kg 'den bir hayli yüksek.Sizce bir sıkıntı oluşturur mu bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galebatarus -- 12 Şubat 2020; 13:42:23 >

• İphone 8 ile a51'i direk eleyin bence,Şuan panelde en iyisi s10 ile note 10 ailesi D-amoled'in üstüne yok şuan.7t satan bir cihaz olmadığı için bir şey diyemiyorum,i8 ile a51'e nazaran daha alınası bir cihaz fakat yaygın bir cihaz olmadığı için ben riske atmazdım.
  • Evet S10'un ekranlarını ben de beğeniyorum fakat bütçe olarak biraz bütçemin üstünde.Ayrıca s10 android 9 ile geliyor.Diğerleri Android 10 ile gelmekte ve Oneplus 7t android 11'de alacak.OnePlus yazılım güncelleştirme konusunda oldukça destek veren cihaz çok cihazları olmadığından stabilizasyonu da iyi.Super-Amoled ekrana sahip değil sadece AMOLED ekranı var.Çok fark var mıdır pek zannetmiyorum
  • galebatarus kullanıcısına yanıt
    Android 10'u aldı cihazlar.Kontrast ve renk doygunluğu daha iyi d-amoled'in ayrıca dcı p3 renk gamutunun %100'ü karşılayabiliyor.Farklar belirgin derecede ama tabi devasa mı dersen değil.S10 e'de olabilir biraz daha uygun,bu arada 7t'yi ne kadardan alabiliyorsun? 4000 altına bulabiliyorsan tercih edebilirsin.
  • Şimdi 7t aldım 3350 ye sıfır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Güzel fiyat nerden aldınız? hayırlı olsun bu arada
    Hocam nerden alınız acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Redmi note 12 pro kamera sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.