Şimdi Ara

★| OnePlus 8 PRO |★ [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.972
Cevap
54
Favori
230.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtdışı forumlarda ekrandan memnuniyetsizlik oranı %84 seviyesinde, birçok kişi Oled yanmas(image retention) ve siyah lekelenme (black crush) problemi yaşıyor. Aşağıda bakmak isteyene linki mevcut.
    Ekranın düşük ışıkta yeşil/kırmızıya çalması şikayeti çok fazla, ve ustune eşit olmayan renk dağılımınını OP bile kabul edilip güncelleme yayınladı, biraz pembeye dönüştürerek azaltırlar sanırım bu sorunu.
    Tüm bunları okudukça ben de soğuyorum OP 8 alma fikrinden.
    Kararsızlık iyice arttı :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hiçbir yerde 8 yok olanda abuk subuk fiyatlar çekiyor telefonsuz kaldım.
  • bennett.antony B kullanıcısına yanıt
    Ben buldum adama kayıt ettirdim telefonu ama bu siyah ekran yeşil ekran sorunu görünce vazgeçtim ayıp oldu biraz piyasanın altında veriyor. Özelden atarım isterseniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Ben buldum adama kayıt ettirdim telefonu ama bu siyah ekran yeşil ekran sorunu görünce vazgeçtim ayıp oldu biraz piyasanın altında veriyor. Özelden atarım isterseniz..
    bende bugün aldım mardinden buldum henüz elime ulaşmadı

• Bende s20+ da var 8pro da ikisininde ekranını karsilastirdim ama s20+ daha iyi duruyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zahidow Z kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bircancan -- 6 Temmuz 2020; 0:2:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bircancan B kullanıcısına yanıt
    3. Bir kameram olsaydı gün ışığında aradaki farki net şekilde gösterebilirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zahidow

Bende s20+ da var 8pro da ikisininde ekranını karsilastirdim ama s20+ daha iyi duruyor.
    kağıt üstünde bu çançin modelleri övüyorlar ama işler iki telefonu yan yana koyunca değişiyor dediğin gibi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: glumerna

kağıt üstünde bu çançin modelleri övüyorlar ama işler iki telefonu yan yana koyunca değişiyor dediğin gibi .

Alıntıları Göster
    Yalnız inceleme videolarında da oneplus 8 pro nun ekranı daha iyi duruyor

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Hocam git kendin incele al çok dalavere dönüyor.

• Merhaba Arkadaşlar,

Ben de bugün sipariş verdim Oneplus 8 pro 12/256 versiondan, Mardinden 14 güne elime geçecek inşallah.. Bu telefon için kılıf ve ekran koruyucu alanlar var mı ? nereden aldılar bir link atabilirler mi acaba?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cori3535

Merhaba Arkadaşlar,

Ben de bugün sipariş verdim Oneplus 8 pro 12/256 versiondan, Mardinden 14 güne elime geçecek inşallah.. Bu telefon için kılıf ve ekran koruyucu alanlar var mı ? nereden aldılar bir link atabilirler mi acaba?

Teşekkürler
    N11 den bunu aldım ama daha telefon gelmedi deneyemedim
    n11.com'dan One Plus 8 Pro Nano Cam Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu 9H seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
    urun.n11.com
    One Plus 8 Pro Nano Cam Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu 9h - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/one-plus-8-pro-nano-cam-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-9h-P422720108

• cori3535 C kullanıcısına yanıt
    Aliexpress tende bunlar

★| OnePlus 8 PRO |★ [ANA KONU]
    ★| OnePlus 8 PRO |★ [ANA KONU]

• Geçen gün arkadaş sağolsun 8 Pro alıp ertesi gün bazı içime sinmeyen sorunlardan dolayı hemen iade ettim. Telefonda salakça bir takılma sorunu vardı, ekran bu zamana kadar kullandığım en kaliteli telefon ekranı olabilirdi ancak yeşillenme sorunu var gibi geldi. Çok fazla elimde durmasına izin vermeden iade ettim ve açıkçası soğudum 8 Prodan.. Oneplus 7t pro mclarendan sonra 8 Pro genel olarak hayal kırıklığı oldu benim için.. Bir daha anca Ya duruma göre 8T Pro veya 9 serisini beklerim ama OnePlus kesinlikle alırım ilerleyen zamanlarda. Oneplus kullanmaya alışınca çöpxynoslu Samsung çöplerine para veresim gelmiyor.. Fiyatı uygun olsa Sony Xperia Mark 2 düşünüyorum yurt dışından denemek istiyorum ama hayırlısı artık.. Note 20ler Snapdragon 865 Plusla gelirse belki düşünürüm..

• Arkadaşlar bu ekran sorununun yeni serilerde çözülme durumu olabilir mi? Bu adamlar hiçbir düzeltme yapmadan bu şekilde mi satacaklar telefonu?

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyer25

Arkadaşlar bu ekran sorununun yeni serilerde çözülme durumu olabilir mi? Bu adamlar hiçbir düzeltme yapmadan bu şekilde mi satacaklar telefonu?
    Hocam selamlar nasılsınız,bende bekliyorum telefonu. 10 güne gelir inşallah... İnşallah çözmüşlerdir;u11 plus tan sonra genel özellikleri ile ilk defa iki telefon radarıma girdi; oppo find x2 pro ve one plus 8 pro... Batarya yüzünden oppo yu eledim. Kablsuz şarj, daha büyük ekran ve pil oneplus ta; oled ekran ve 512 gb hafıza oppo da avantaj...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 1 Temmuz 2020; 19:59:29 >
  • Yeşil ekran problemi s20 dede vardı sanırım hatta note 10 lite vardı yazılımsal galiba kronik bir problem değil.

Şuan kullanan arkadaşlar detaylı yazarsa bizlerde ona göre alırız kronik sıkıntı varsa almamak en mantıklısı.8t ne zamana çıkacak kı acaba
  • 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Öncelikle cihazınız hayırlı olsun. Çok istediğim bi model benim de :) şu ekran muhabbeti biraz canımı sıksa da one plus alıp uzun yıllar kullanmak niyetindeyim. Bakalım kısmet artık :)

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.