dandik bataryasını hiç söylemiyorum bile, ulan alt tarafı iki sosyal medyaya giriyoruz molalarda. öğlen olmadan yarıya iniyor batarya. akşam 4 -5 gibi tamamen bitiyor. ben böyle rezillik görmedim batarya bile bulamıyosun değiştirmek için. çünkü satılmıyor hiç bi yerde yok |
★| OnePlus 8 PRO |★ [ANA KONU] (197. sayfa)
-
-
Arkadaşlar OnePlus 8 pro ya android 13 de kullanıyorum
Acaba Android 14 de wolte gelirmi?
Yoksa bizim cihazlara hiç bı zaman gelmiyecekmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihazınızı satıyorsanız detaylarını mesaj atabilirsiniz hocam
-
Cihazımı çoktan sattım hocam teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba telefonumu satıyorum. Siyah 8/128 çift hat kayıtlı 3 ekran filmi 3 kılıf adaptör hepsini vericem Ankaradan elden teslim yaparım. İlgilenenler özelden yazabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar OP 8 Pro cihazımda şöyle bir sorunla karşılaşıyorum .
Spotify dan müzk dinlirum diyelim ki .
Sonrasında uygulamayı kapatıyorum .
Arka planda da görünmüyor ama diyelim ki o esnada arabaya bindim . Otomatikman bluetooth bağlantısından sonra kendiliğinden spotify dan müzik çalmaya başlıyor .
Bunu istemiyorum ama ne yaptıysam önleyemedim .
Ancak telefonu kapatıp tekrar başlatırsam düzeliyor .
Var mıdır bunu yaşayan ?
-
Hocam özel mesajın kapalı cevap vermiyorum soruna
Özel mesajda bir sorun var. Hata veriyor özel mesajınız kapalı diye. Halbuki bende de açık.
O durum bazen bende de oluyor. Onun için telefonu yeniden başlatmanıza gerek yok. Spotify'i açın sonra sonra tümünü kapat diyin müzik kapatılacaktır.
Tümünü kapat derken arka planda çalışan uygulamaları mı kapatmaktan bahsediyorsunuz ?
-
-
Güncel sürümde volte nasıl aktı ediliyor bilen varmı
saçma olacak ama sıfır olarak alınır mı telefon fiyatları almış başını gitmiş bütçeye uygun f/p cihaz bakıyorum nord 10 dan geçecem ne dersiniz, yada ne önerirsiniz bunun yerine bu fiyatlarda (not:yurt dışı cihaz alacağım)
-
Saçma denemez. Sonuçda 3 4 nesil önceki amiral gemisi bir işlemci. Şu an yeni diye çıkan giriş ve orta seviyelerden daha iyi. Hoparlörü güçlü, bataryası yeterli, ekranı güzel ve parlaklığı güçlü. Hat, wifi bluetooth çekimi modemleri ve antenleri güzel.
Verilecek fiyata göre hala iyi bir telefon.
Aydınlatıcı bilgiler için teşekkür ederim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bataryası bana yetmiyordu ayrıca video çekerken çok ısınıyor va kronik kare atlamaları oluyor. bu sebeplerden ötürü ben satmıştım. alacaksanız bunları bilmenizde fayda var. çok fazla video çekmiyorum diyosanız ve yanımda powerbank taşırım diyosanız alabilirsiniz. bataryası kesinkes akşamı çıkarmıyodu hiç. eve zor yetişiyodum
-
kamera ve bataryayı hariç tutacak olursak efsane bi telefon cidden. hayatımda hiç böyle bi telefon görmemiştim
-
2021 yılında 4200tl yd 8 almıştım ama pil performansı çok kötüydü 2 gün sonra satıp yarı fiyatına yd poco x3 aldım. şimdi poco eskidi ve oneplus almak istiyorum bütçem kısıtlı. 7 pro ve 8 pro modellerine bakıyorum. batarya 8 pro da da kötü mü ne dersiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X