Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.270
Cevap
44
Favori
201.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bataryayı değiştirdim. Ne yazık ki orijinal bataryası yok. Aldığımız batarya telefonun üretildiği yıl çıkan batarya. O yüzden şimdi 4 kez olmasa da 3 kez şarj ediyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • burocker25 B kullanıcısına yanıt
    O zaman degistirmenin pek bir anlami yok ? Telefondan cok memnunum ama batarya iskence olmaya basladi. Ne kadara değiştirdiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Musty3535123 M kullanıcısına yanıt
    Çiçeksepetinden almıştım kadrioğlu bilişimden 500₺ civarıydı sanırım. Ben sırf şarjı yüzünden telefon değiştirdim.

Suan bende o raddeye geliyorum. Batarya bitik. 4 kere sarjazami takilir telefon. Düzgün bir batarya bulsamda degistirip devam etsem diye bakıyorum.

• Musty3535123 M kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki aldığımız batarya da aynı olacak. O yüzden AliExpresten falan araştırın derim

Koca site, belki almış olan biri çıkar. AliExpress e bakayim bir yandan.

• Spyrroo kullanıcısına yanıt
    İnfinix GT 20 pro

• Yeni güncelleme geldi hatalar düzeltilmiş gibi

• telefon 3 buçuk yilini doldurdu, bu postun en başlarında ilk günlerde güncelleme yapmayın oxygen os 11 de kalın diye defalarca uyarı yapmıştım. Şimdi telefonum fişek gibi ve bir defa batarya değiştirdim. Piyasadaki çoğu pahalı telefondan daha hızlı şu anda. Dediğim gibi güncellemelerin telefonları yavaşlattığını düşünenlerdenim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bi Hollanda sitesinde muadil 12 dolar servis olanı 31 dolar alacam ama 32.dolar.kargo ücreti çıkıyor aslında 2 tane kargo ücreti aynı anlaşırsak getirelim 2 tane :))

• menem M kullanıcısına yanıt

Hocam bahsettiğiniz muadil bataryanın ve orijinal servis bataryasının linkini paylaşabilir misiniz?

• Maylin kullanıcısına yanıt

Servis batarya 31 euro

https://www.gsmpartscenter.com/en/oneplus-8t-kb2003-battery-1031100032-blp801-4500-mah.html

Muadil 12 euro

https://www.gsmpartscenter.com/en/oneplus-8t-kb2003-battery-blp801-4500mah.html

• 8t ye ait parça listesi

https://www.gsmpartscenter.com/en/catalogsearch/result/?q=Oneplus+8t

Teşekkürler hocam. Fakat buy now'a tıkladığım zaman orijinal bataryayı 44 euro, muadilini de 23 euro gösteriyor anlayamadım zam mı gelmiş bu kadar çabuk★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] 

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

Benim sepette aynı fiyat 31.euro

• Üye olmadığınız için olabilir sizde görünen fiyat

• arkadaşlar ekranı kapattığım zaman ama her kapatmada değil resimdeki gibi 1 sadise görüntü görünüp kayboluyor bu iş canımı sıkıyordu. halihazırda zaten bu sorun 6 aydır vardı fakat bugün forumları bir daha inceleyim dedim bu işin şu meşhur yeşil çizgi veya tamamen kaplayan yeşil ekrana dönme işi olabilir mi diye kuşkuya düştüm bazı vakalar mevcuttu siz de böyle bir sorunla karşılaşıyor musunuz?

• Ekrandan mı yazılımdan mı bilmiyorum ama 13.1 güncellemesinden beri nadiren oluyor. Bildiğim kadarı ile yeşil çizgi sorunu çoğunlukla kb 2001 hint cihazlarında farklı marka ekran kullnılmasıyla alakalı diye hatırlıyorum

Hocam siteyi teknik servislere toptan parça satma amacıyla kurmuşlar. Siteye üye olurken şirket ismi, şirket bilgileri falan istiyordu siz kılıfına göre uydurdunuz sanırım o kısımları üyeliği oluşturabilmek için, teknik servis işletmediğinizi varsayıyorum ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] Eğer o şekilde sipariş verilebiliyorsa herhangi bir sıkıntı olmadan ben de üye olayım madem, teşekkürler ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] 

Hatırlamıyorum baya oldu siteye üye olalı.

:)

• 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.