Şimdi Ara

OnePlus 9 [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.084
Cevap
66
Favori
128.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tüm güncellemeleri yapıp sıfırlayın, sonra kullanmaya başlayın. Şarjı normal edin, zaten yarım saatte şarj oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serkan235 kullanıcısına yanıt

One plus 9da güncelleme ile IMEI gitmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdem_61501 E kullanıcısına yanıt

Son bir iki sayfayı kontrol et paylasmistim

• Hız vs soran arkadaşlar var . ölçü olurmu bilmem ama kendim redmi 8 pro kullanıyorum 3.5 senelik . eşime aldım op9 tabii ben kurdum herseyini cihaz snapdragon 888 ile akıyor.

daha eski telefonum sd 820 işlemcili mi 5 di o bile geçenlerde bozuldu kızım kullanıyordu suankı 3-4 binlik telefonları tokatlar benim kanım. bu arada 7 yıllık telefondu. :))

• xtcx kullanıcısına yanıt
    Bu tarz kılıflar çok güzel ama acımasız fiyatta kargo var. Aslında beraber almak lazım. 5 tane de alsan aynı fiyat çünkü kargo

• zaomss kullanıcısına yanıt
    Hocam kargo ücretini düşük yazsalar bu sefer kılıf fiyatini arttiracaklar. Aynı hesaba gelecek. Burada satılan kiliflara baktığınız zaman da çokta fark yok fiyat olarak

• xtcx kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Umarım uyumlu gelir ama muhtemelen Düğmelerin yeri oturacak ama tel kılıfa sığmayacak. Ben şeffaf almıştım. Bir arkadaşta siyah almıştı olmadı hiçbiri. Olmazsa para iadesi istersiniz.

• Arkadaşlar bu telefonda ois yok diyorlar ama ben telefonu salladığımda duyuyorum ois tıngırdamasını bunun açıklaması var mı bilen biri varsa aydınlatsın

Selam siparisiniz ne durumda?

Ahmet mardinden bugün sipariş verdim böyle diyor umarim biran once gelir yoksa huawei p smarti kirmama ramak kaldi.

xxxx numaralı sipariş, 13/03/2023 tarihinde verildi ve şu anda Siparişiniz Alındı durumundadır.

• cayadüsensinek kullanıcısına yanıt

bende de p smart var.

pazar sipariş verdim. bende de sipariş alındı yazıyor. stok durumuna göre max 3 ile 10 gün arası beklemek gerekiyor.

• kılıf ve ekran koruyucu arayanlar koşun;

Elinde stok mevcutmus yogunluk olmasin diye sirayla gonderiyormus sizin cihaz kargoya verilince bahsedermisiniz gerci siz pazar vermisiniz bende bugun ayni gun cikar gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cayadüsensinek -- 13 Mart 2023; 21:27:59 >
  • 5elehattin kullanıcısına yanıt
    Bende video da salladıgım zaman hissediyorum sonradan kımıldıyor aşagı yukarı hocam acaba ben mi öyle görüyorum acaba dedim .

Acaba eu/na mı yoksa in/ch mi uyumlu?

• seffa S kullanıcısına yanıt

Bende buna benzer seramik almıştım. Dokunmatiği de etkilemişti. Hassasiyet azalmıştı

• 5elehattin kullanıcısına yanıt

kimovil.com diye bir siteden bakıyorum ben tüm telefonalrın özelliklerine hocam. orada da diğer yerlerdede ois yok diyor. olsa bence illaki bir sitede yazardı.

Merhaba hocam bu sabah bu ifade geldi.

numaralı sipariş, 13/03/2023 tarihinde verildi ve şu anda Hazırlanıyor durumundadır.

• cayadüsensinek kullanıcısına yanıt

1 hafta sabretmen gerek.

• zalads Z kullanıcısına yanıt

Vallaha beklemekten yana sikinti yokta keske cihaz gelene kadar satmasaydim p smart kullaniyorum butun islerimi aksatti

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.