Şimdi Ara

Oneplus Nord N10 5G (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
15
Favori
25.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • donma yada kasılma hangi tabir uygundur bilmiyorum ama on 10 günde 2 defa yaşadım. ekran yada tuşlar çalışmıyor. arama yada sosyal medya uygulamalarında donup kalıyor.1-2 dakika bekleyince kendine geliyor. pil konusunda ve şarj sorunundan cihazdan soğumuştum, şimdi bir de kasma çıktı. açıkçası ben bu cihazı tercih ettiğime pişman oldum.

• erdalbakkal. E kullanıcısına yanıt

Yani ben anlayamadım. Bir arkadaşım aldı daha yeni onda bu konuşulan sorunların hiç biri yok. Aynı marka aynı model aletin birinde olan birinde olmuyor.

Şu yukarıda yazdığım ama kimsenin umursamadığı sorunun da sadece bende olduğunu düşünmüyorum.

Oneplus alırken basit, sorunsuz, güncelleme alacak gibi oldukça sıradan beklentilerle alıyoruz ama karşılaştığımız manzara bu şekilde.

Buraya yazmamıştım daha önce ama şunu da yazayım madem bazen ana ekranda yaptığım veya sistem renklerini değiştirmek gibi yaptığım değişiklikler de önce oluyor bir iki saat sonra telefonu elime aldığımda eskisi gibi buluyorum.

Bıktım artık. Şu saçmalıklar olmasa gerçekten harika telefon ama ne bileyim bir şeyler eğreti duruyor.

Bu saatten sonra iPhone dışında herhangi bir telefonun sorunsuz olduğuna hiçbir şekilde inanmam.

Sıfırdan başlayıp ün yapmayı başarmış bir şirketin telefonu bile böyleyse diğerlerini tercih etmek için çöpe atacak param olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu telefonun fiyatına göre bile f/p olmadğını dediğimde eleştiri ötesi cevaplar aldım . Eski yorumlarda görülebilir.

Denemeden kesinlikle bu telefonu almayın, ben aldım çok pişman olmasamda var pişmanlığım .Bunun yerine bu 300-400 fazla verin başka seçeneklere bakın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardkro -- 26 Mayıs 2022; 0:24:49 >
  • Çift dokunma ile ekran açımı sırasında titreşim oluyor onu kapatamamak çok can sıkıcı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

Bunun daha da can sıkıcı kısmı ortam ekranı açıkken çift tıklamanın kullanılamıyor oluşu:)

• "ortam ekranı açık" ken ne demek?

çift tıklama ana ekranlarda boş alana tıklayınca çalışır. her yerde çalışsa uygulama ekranlarından tıklanacak alan ile tıklanmayacak alanı telefon ayırt edemez. ama telefon üreticileri ile telefon yazılımları arasında işbirliği yapılabilir.

ortam ekranı telefonu uyandırdığımızdaki ekran ise boş yerinde çalışıyor.

• mdmrx M kullanıcısına yanıt

Onu demiyorum hocam. Hani telefonu kaldırdığımızda AOD'ye benzer bir ekran geliyor ya (görselini ekliyorum) orada çalışmaması can sıkıcı.

Oneplus Nord N10 5G

• hmm.. ben teli kaldırınca uyanma fonksiyonunu kullanmıyorum.

ilk açılış parmak izi, çalışmazsa önce çift tık sonra parmak izi

• Hocam ortam ekrani da uygulama oldugundan dolayi kaynaklaniyor o olay, Oneplus'in cogu seyi dusunmedigi gibi bunu da dusunmemesi sasirtici degil. Cift tiklama disinda harf cizerek fener acmak icin kullandigim hizli hareketleri de engelliyor, sinir bozucu gercekten.

• Blitz. kullanıcısına yanıt

Gerçekten sinir bozucu. Uygulama tabi ama sonuçta kendi uygulaması. Yani bunu ayarlamak onlar için zor olmasa gerek.

Fener kısa yolu açmak mantıklı geldi bende ayarlayayım teşekkürler.

Ben bir de şarkı durdurma ve değiştirme hareketlerini açtım. Gerçekten faydalı oluyor günlük kullanımda. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBOB -- 12 Haziran 2022; 12:57:8 >
  • Müzik kontrollerini acmadim hocam cunku Youtube'un playeri acik kaliyor sonra cebimde falan olmadik biyerde videoyu baslatmasin bir anda Oneplus Nord N10 5G  Fener de arada yanlislikla acilabiliyor cunku.

• Blitz. kullanıcısına yanıt
    Ben hızlı kontrollerin çoğunu kapattım, dışarıda telefon elimdeyken habire flaş açılıyordu. Otobüste falan birine denk gelse sezonu kapatırız :) Ortam kötü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdalbakkal. E kullanıcısına yanıt

Hahahaha şimdi düşününce beni de korkuttu.

• Eğer denemek isteyen varsa telefonu ingilizce yaptıktan sonra kişiselleştirme menüsünde font değiştirme seçeneği geliyor değiştirdikten sonra yeniden Türkçe yapabilirsiniz seçtiğiniz font yine türkçede de aktif oluyor.

Bir de widevine sertifikası sizde de l3 mü telefonu aldığımdan beri l3 sertifikası var ve netflixten bi şeyler izlemek haram oluyo resmen

• PislickB3 P kullanıcısına yanıt
    L3 var evet

• Ekran koruyucu şu telefonun uyuyor diyen var mı. Bulamadım bir türlü Uygun bişi.. artık idareten takacağım. Çizilmez cam olduğuna güvendim.kilcal çizikler oluştu ekranda. Güneşte belli oluyor ama rahatsız ediyor.

• hardday kullanıcısına yanıt
    Reno 4 lite ekran koruyucu tam uyumlu diyorlar.

• hardday kullanıcısına yanıt

IPG OnePlus Nord N10 5G Tam Kaplama (Ekran ve Arka Koruma) 77,90 TL yerine 67,90 TL

Çizilmez diye birşey yok kırılma korumalı, gorillaglass. Sonuçta ekranlar Plastik türevi.

Alırsanız kenardan ölçün kamera deliği tutmayabilir. Bu filmde hassas tırnak çiziyor. Ali den alabilirsiniz. Biraz daha beklersiniz

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Gidip bir bakayım teşekkürler.

• mdmrx M kullanıcısına yanıt
    Ben çizilmezde sanıyor idim. Rasgele cebime çantaya atıyor idim. Geçen güneşte farkedince kılcal çizikleri üzüldüm. Daha kötü olmadan geçici bir şey bulup aliden beklemek mantıklı gibi sağol...

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.