Şimdi Ara

Oneplus Nord N10 5G (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
15
Favori
25.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam BSG'nin derlemelerini kullanın ama sorun yaşıyorsanız paket adına dikkat edin derim sürüm seçerken.

"org.codeaura.snapcam" olanını kullanmanız lazım.

Oneplus Nord N10 5G

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık kullanılmayan dosyaları temizleyen bir uygulaması var mı telefonun. Bulamadım . Yada kullandığınız bir uygulama.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba iyi forumlar.

Yardımcı olabilecek arkadaştan ricam

Dış ekran çatladı, tamir olabilir mi?

İzmir'de telefoncuları dolaştım dış ekran camı bulamadılar.

Nasıl bir yöntem bulabiliriz.

• erdalbakkal. E kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam.

Konuyu kirletmemek adına buradan devam ediyorum.

Dün telefonumu sıfırladım. Önceki kullanımında rahatsız etme'ye tıkladığımda karşıma rahatsız etme seçenekleri çıkıyordu. Saat konum gibi özelliklere göre bu modun ne zaman sonlanacağını seçebiliyordum -45 dakika sonra gibi-.

Şu anda kendi kafasına göre bir zaman seçiyor ve o zamana kadar modu açıyor. Buna neyin sebep olduğunu ve nasıl düzeltebileceğimi bulamadım. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Özet:Durum çubuğundan rahatsız etme seçildiğinde ekranda seçeneklerin belirlemesini istiyorum.

• cagataymagic C kullanıcısına yanıt

benim bildiğim bir dokunmatik ekran camı var bir ekranın kendisi;

Cep Telefonu Yedek Parça Modelleri ve Fiyatları - n11.com

• Büyük hevesle geçmiştim bu telefona lakin XS'den geçmek attan inip eşeğe binmekten bile kötü bir deneyim oldu benim için. XS'e deji batarya takıp devam etmeye kadar verdim.

Telefonun tek beğendiğim tarafı hızlı şarjı, batarya performansı oldu 6 aylık süreçte.

SD 690 güçlü bir işlemci. Lakin yazılımsal olarak çok kötü durumda cihaz.

4 senelik XS ile yan yana koyuyorum. Kamera uygulamasına bastığım anda, tepki süresi 1 saniyenin altında açılıyor kamera. N10'da ise 3 saniye sonra açılıyor.

Her şeyin sorumlusu telefonlara ufacık batarya koyan Apple. Elin oğlu 150 dolarlık telefona 5000 mah batarya koyuyor, Apple 1000 dolarlık telefona koyamıyor.

• Ülkeye bin dolara giren iPhone nun 2500 dolara satılması bence az bile.

Kamera açılış süresini bile hassas şekilde ölçebilmis profesyonel kullanıcılara 3500 den satılması lazım.

Çok mühim işleri var demek ki saniyeler çok önemli o saniyeler ile çok para kazanıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 28 Eylül 2022; 14:50:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera açılma süresine hiç dikkat etmemiştim. Şimdi denedim kesinlikle 3 Saniye değil. Belki 1.5 sn falandır. Ben kamerasından ve hızından çok memnunum. Zaten 5G için almış idim. Birde o dönem işlemci olarak f/p ürünü idi. 4300 civarı almış idim. Batarya olayı zaten çoğu bataryam iyi diyen model ile yarışır. Siz isterseniz bir fabrika ayarlarına dönüp deneyin tekrar.

• bende takriben 4-5 aydır kullanıyorum. İlk zamanlar şarjda kapanma olayı beni cihazdan çok soğuttu ama aldım bir kere. Mecburen devam ediyorum. bazen telefon kilitlenip kalıyor. hiç bir tuş çalışmıyor. Arama yapmıyor, uygulamalar açılmıyor. Kör topal idare ediyorum. batarya süresi dışında f/p ürünü diyebiliriz. Daha iyileri daha fazla para. Bütçe ile alakalı bir seçim oldu.

• hardday kullanıcısına yanıt
    iPhone guzellemesi yapmak için bin takla atanlar var ne deseniz boş.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Çok farklı kulvarlar iPhone ve diğer android markalar. Bence karşılaştırma yapılacak durum olmamalı. Hata olur. Burada öncelikler belirlenmeli.. kişi ona göre karar verir. Ben sırf batarya suresi sıkıntısı sebebi ile iPhone tercih etmem mesela. Kimi görsem power bank ile geziyor. Dünya para verip power bank ile gezmek bana göre değil. Sabah alıyorum şarjdan akşam döndüğüm de %20 civarı oluyor. Benim için kriter bu. Gün içi oynadığım oyun 1,5 saat. Gerisi sosyal medya, konuşma, performans 2/3 sene sonunda düşer büyük ihtimal orijinal batarya bulup değiştirip devam İnşaallah.

• mr.isson76 kullanıcısına yanıt
    Sizin durumu hep takip ettik. Şanssızlık. Bahsettiğiniz hiç bir sorunu yaşamadım çok şükür. Servise de anlatamıyorsun şu durumu. hard reset atmayı denediniz mi.

Bu tür cihazlarda şans faktörü önemli bir etken. Maalesef ben o şanssız gruptanım. Etiler Genpa Servise cihazı götürdüm. durumu açıkladım, eğer sim kart takılmadan test yapılırsa sorunu tespit edilemez diye özellikle belirttim. Buna rağmen cihaz sorun yok diyerek, geri verdiler. arada mecburen kendi kablosu ile şarj ediyorum, yine kapanıyor. Acil durumlar dışında kendi kablosunu hiç kullanmam.

ben uzun zamandır keni adaptörünü kullanmıyorum.. son güncellemede düzelme olmadı mı?

bilinen sorunların çözümü ve güvenlik yazıyordu.. yani en bilinen sorun..şarj aleti ve kapanma..

detaylara bakmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 28 Eylül 2022; 21:18:29 >
    Amerika harici diğer ülkelerde iPhone genellikle para kazanma aracı olarak kullanılıyor.

Ekonomik olarak onlarda daha uygun olması işin artısı.

Ekosistem yapıyor insanlar. İmac Macbook ipad iPhone ve saat.

• mdmrx M kullanıcısına yanıt

en son salı günü denedim, yine kapandı. Orjinal fişi iyi, farklı kablo ile onu kullanıyorum. Kablo farklı olunca o kadar hızlı şarj olmuyor, dolayısıyla kapanıp açılmıyor. takriben 1 saat de tam şarj oluyor.

Problemi tetikleyen adaptör değil, kırmızı kablo diyorsunuz?

• mdmrx M kullanıcısına yanıt

o kadar kesin ifade kullanamam. :)

telefonun hızlı şarj özelliği için hem kablo hem adaptör kullanılmalı. Bunlardan birisi farklı olunca hızlı şarj olmuyor, dolayısıyla kapatıp-açma da olmuyor. ben kabloyu değiştirip kendimce çözüm bulmuşum.

Siz da adaptörü değiştirerek çözüm bulmuşsunuz.

• telefon masanın üzerinde dururken, kendi kendine şifre ekranı açılıyor. Parmak izi sensörü mü arızalandı acaba. neden böyle olur?

• çift sim kullanıyorum, yanlışlıkla sim 1 i devre dışı yaptım. tekrar aktif edeyim diyorum buton vs yok sadece devre dışı yazıyor tekrar aktif edemiyorum sim 1 i nasıl aktif ederim?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.