Şimdi Ara

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.515
Cevap
85
Favori
298.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • simsarlık yapacaksın bari milletin içinde söyleme ... aman birine iyiliğiniz dokunmasın yoksa günaha girersiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Billy The Kid

simsarlık yapacaksın bari milletin içinde söyleme ... aman birine iyiliğiniz dokunmasın yoksa günaha girersiniz...

Bu mesajın muhatabı sanırım benim.
    Birincisi benim simsarlık filan yaptığım yok elimde şuanda davetiyede yok ancak benim orada yazmak istediğim e-bay'da satıcılar var davetiye satan yardımcı olurum dedim,herhangi bir ücret talebinde bulunmadım.
    Örnek:
    Bilip bilmeden hemen birisini suçlamayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 27 Temmuz 2014; 9:20:52 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tr123456

quote:

simsarlık yapacaksın bari milletin içinde söyleme ... aman birine iyiliğiniz dokunmasın yoksa günaha girersiniz...

Bu mesajın muhatabı sanırım benim.
    Birincisi benim simsarlık filan yaptığım yok elimde şuanda davetiyede yok ancak benim orada yazmak istediğim e-bay'da satıcılar var davetiye satan yardımcı olurum dedim,herhangi bir ücret talebinde bulunmadım.
    Örnek:
    Bilip bilmeden hemen birisini suçlamayın...

daha bunun neyini bilip bileceğiz ? babanın hayrına mı alacaksın ebay dan ? ticaret yapacaksan git alışveriş bölümlerinde konu aç . meşgul etme burayı....

E-bay'dan ben almıyacağım sadece alacak arkadaşlara indirim yapabilecek satıcılar var onların linkini atmak için yazdım.
    Ticaret filan yapmak istesem gider 2.el bölümüne yazarım senin burada simsar demeye hakkın yok telefonu alamadıysan benim suçum mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 27 Temmuz 2014; 10:37:31 >

• Sorunu halaa çözemedim arkadaşlar. Gördüğüm kadarıyla başka arkadaşlardada aynı sorun var. Çözen olursa ss li anlatım yaparsa memnun olurum.
  • Beyler elimde satılık davetiye var, ilgilenenler konuya bakabilir
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=95255289

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XsaNx

Sorunu halaa çözemedim arkadaşlar. Gördüğüm kadarıyla başka arkadaşlardada aynı sorun var. Çözen olursa ss li anlatım yaparsa memnun olurum.

Güncel romu indirip sifirdan kurabilirsin. Üzerinde gelen CM 11S romunda epey bug olduğundan bahsediyorlar. Güncellemekte fayda var.

Benim tel. gelirse teknik konu açmayi planliyorum zamanim yeterse tabi

• XsaNx kullanıcısına yanıt
    bende sorunsuz sekilde guncellemeyi yukledi senin telefon neden hata veriyo anlamadim daha fazla canini SIKMADAN birak oyle kalsin bir care bulunur elbet paylasilir burda.bende color os yukleyemedim boralim bozukldu ama biraktim artik denemeyi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokaptan -- 27 Temmuz 2014; 20:47:30 >
  • teknokaptan kullanıcısına yanıt
    Bende artık bıraktım kalsın öyle yeni sürümler geldiğinde de aynı sorun olmaz inşallah
  • Beyler ben cihazi neredeyse 1 haftadir kullaniyorum ,mukkemel lafim yok ,1 pixel olu geldi bende ,birde yaninda verdikleri kablo cok kisa,ama multitouch'un aptalca calismasi bu telefonu satmam icin bir sebep cihazda topraklanma sorunu var ,ama nedense cogu kisi bunu gormezden geliyor ,forumda cok sikayet eden var cihazi elinizde kullandiginiz zaman tum parmaklari algiliyor ,ama bir seyin ustune koydugunuzda 2 parmaktan sonra algilamiyor ,simdi bu sorunu yasayan varsa bir zahmet kilifla masanin ustune koyup herangi bir multitouch uygulamasini deneyip sonuclari yazarsa cok makbule gecer. Bu arada masanin ustune koyup usb kablosunu taktiginiz zaman sorun ortadan kalkiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 28 Temmuz 2014; 1:37:10 >

• Alıp kullanan var mı yahu o kadar sayfa yazıyı görünce
  • Selamlar, davetiye isteyen varsa benimle bağlantı kurabilir arkadaslar...

• Pablo Escobar kullanıcısına yanıt
    var hocam bir kac arkadas satin aldi bu forumda belirttmislerdi belki gormemisindir.
  • Sonunda oneplus one 64gb elime gecti.Su an is icabi Arabistandayim.Tabi kiwww.kingsouq.com sitesinden siparis etmistim.10 gunde Hong Kong'dan Dubaiye ordan da Ciddeye geldi.ekrana filtre taktirdim.telefoncu sanki uzaydan gelmis gibi telefona bakakaldi.daha once samsung note 1.2 kullandim .note1 note2 aileme hediye gitti.dediginiz gibi Harika,mukemmel bir cihazmis.Çin mali telefon kotudur yargisini kesinlikle parcalayacak bir cihaz.pili de cok tatmin edici.vakit bulunca detay paylasirim.iyi bayramlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuncun75 -- 28 Temmuz 2014; 5:08:27 >
  • NayirNolamaz N kullanıcısına yanıt
    Belki yazılımsal bir sorundur. OnePlus One sahibi arkadaşlar test ederlerse çok iyi olur. Bende bu telefonu almak istiyorum ama gerçekten can sıkıcı bir durum. Geçmiş olsun, şansınıza böyle bir telefon gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlamutHaremeyn

Belki yazılımsal bir sorundur. OnePlus One sahibi arkadaşlar test ederlerse çok iyi olur. Bende bu telefonu almak istiyorum ama gerçekten can sıkıcı bir durum. Geçmiş olsun, şansınıza böyle bir telefon gelmiş.

donanimsal bir problem ,tum cihazlarda mevcut.
  • NayirNolamaz N kullanıcısına yanıt
    Sizce bütün parti telefonlar için mi geçerli yoksa size mi denk gelmiş?
  • OnePlus forumunda şikayetçi olanlar var dokunmatik sorunu ile ilgili. Tüm cihazlarda var mi yoksa kısmi olarakmı bilmiyorum. Burdaki kullananlardan bilgi bekliyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: koppa

OnePlus forumunda şikayetçi olanlar var dokunmatik sorunu ile ilgili. Tüm cihazlarda var mi yoksa kısmi olarakmı bilmiyorum. Burdaki kullananlardan bilgi bekliyoruz...

Bende bir sorun yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

quote:

Orijinalden alıntı: koppa

OnePlus forumunda şikayetçi olanlar var dokunmatik sorunu ile ilgili. Tüm cihazlarda var mi yoksa kısmi olarakmı bilmiyorum. Burdaki kullananlardan bilgi bekliyoruz...

Bende bir sorun yoktu.

Bilgi için sağol @muratai hocam.

Bende kısmi olduğunu düşünüyorum. Arkadaş şanssızmış. Ama bu cihaza yakışmayan bir problem.

• Bende kullaniyorum bir sorun goremedim yakinda bur video inceleme cekmeyi dusunuyorum bakalim cihazi daha iyi gormek ve almak izteyenler icin bir klavuz olur.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.