Şimdi Ara

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) (509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.515
Cevap
85
Favori
298.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ve tarayıcı olarak tuga browser tavsiye edebilirim bilmeyenler için snapdragon optimized bi tarayıcı ve birşey ile karşılaştım eskiden gece bıraktiğım telefonum yuzde 2 3 kadar azalırken bataryası sabah kalktığımda artık yüzde 0 kayıpla uyanıyorum.. lspeed ve greenifyın aggressive doze eklentilerini birlikte kullanıyorum.. root oneplus kullanıcıları deneyebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba millet. benim onepulus one kablom bozuldu ancak kendi sitesinden tr ye göndermiyor alide falan filan baktım orjinalini bulamadım bana yardımcı olabiliecek varmı bukonuda
  • zor2zor Z kullanıcısına yanıt
    Her türlü yedek parçasını AliExpress te uygun bulabilirsin. Tüm lcd dokunmatik 14 küsür dolardı. Arıca benim oneplus one satılık. Uzun süredir oneplus 3t kullanıyorum, meraktan bu konuyu takip ediyorum hala.

• barish kullanıcısına yanıt
    Kaça satıyosunuz hocam pm atar mısınız

• arkadaşlar Nitrogen Os 7.1 de bu ses profillerini bulamadım bi türlü bulan bilen gören var mı :D
  • Garanti göz tanıma çalışıyor mu acaba? Root olduğu için kabul etmedi. Çalışıyorsa rootu kaldıracağım

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

Garanti göz tanıma çalışıyor mu acaba? Root olduğu için kabul etmedi. Çalışıyorsa rootu kaldıracağım

eğer doğru biliyorsam oneplus one da göz tanıma gibi birşey yok. google ın smartlock özelliğinden yüz tanıma ve açma özelliği var o da root veya başka birşey istemez sadece opengapps den nano veya üzeri indirip kurman gerekiyor. ama yüz tanıma çok kullanışlı değil napıcaksın yüzüne mi tutucaksın her seferinde ve bazen ışık vuruyo yapamıyosun bi ton aksilik en güzeli fingerprint.
  • Arkadaşlar OnePlus one da şuan Nougat kullanan ve memnun olan var mı ve hangi rom u kullanıyorsunuz?
  • naklov34 N kullanıcısına yanıt
    Resurrection remix os kullanıyorum ve son derece memnunum.

https://sourceforge.net/projects/resurrectionremix/files/bacon/Nougat/
  • arkadaşlar windows 10 kurulu bilgisayarda telefonumu görmüyor

driver dosyasını indirdim kurmak istediğimde belirttiğiniz klasör aygıtınız için uyumlu bir yazılım sürücüsü içermiyor hatası alıyorum
    acaba ne yapmam lazım
  • quote:

arkadaşlar windows 10 kurulu bilgisayarda telefonumu görmüyor

driver dosyasını indirdim kurmak istediğimde belirttiğiniz klasör aygıtınız için uyumlu bir yazılım sürücüsü içermiyor hatası alıyorum
    acaba ne yapmam lazım

Aşağıdaki linkten "Adb-fastboot sürücü kurulumu." başlığını incele ve denileni uygula.

• Oneplus cihazlara artık sorunsuz imei yazılabiliyor mu? Şebeke düşme durumu hâlâ devam ediyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: sasuta

quote:

arkadaşlar windows 10 kurulu bilgisayarda telefonumu görmüyor

acaba ne yapmam lazım

Aşağıdaki linkten "Adb-fastboot sürücü kurulumu." başlığını incele ve denileni uygula.

https://forums.oneplus.net/threads/kullanici-rehberi.279363/#post-10219821

Hocam yapıyorum ama en son bölümde hata veriyor. Sorun bilgisayar da mı acaba? Driver dosyası Windows 10 32 bit yada 64 bit uyuşmazlığı var mı acaba?

• GulfStream kullanıcısına yanıt
    Osman abi sorunsuz yapıyor,2g-3g-4g hepsi sorunsuz çalışıyor.
  • Resurrection Remix OS dün yayınladığı güncellemede root olayı için ayrı bir uygulama yüklemiş romun içerisine. Bu uygulamam içerisinden de farklı modüller ve viper4 gibi yazılımları dolby atmos gibi codecleri indirip kurabiliyorsunuz. Ben ayrıntılı denemedim şahsen, deneyenler olursa yorumlarını merak ediyorum.
  • Resurrection Remix OS da sinir bozucu bir olay var mobil veri ve wifi de kopmalar oluyor . xda da şikayet çok. acaba nasıl düzelir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga68 -- 13 Mart 2017; 14:56:43 >
  • tolga68 kullanıcısına yanıt
    Lightning kernel ve ab123321 blobs kullanıyorum hiçbir problem yok.
  • Lightning kernel ve ab123321 blobs nedir?

• RR 13 martta sorun vardı hemen 14 martı yayınladılar.
  • oshinankara kullanıcısına yanıt
    506. sayfadaki mesajımda anlattım.
  • 
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.