Bildirim
oneplus one mı mx4 mü
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Xperia Z2 veya OnePlus One 64GB alırdım. -
1+1 al -
lg g3 tabiki de -
quote:
Orijinalden alıntı: TeknolojiyeAtarlananAdam
lg g3 tabiki de
mx4 ön incelemenizi izlemiştim neden mx4 değilde g3 -
One plus one al -
tabikide oneplus onemeizuda ney sevis yok düzen yok yaygınlaşmış ağa sahip değil deminde başka konuda yazdım 1,5 senedir formdan uzaktım çinli telefonlar başmış.ortalığı milletin agzında şu bu hiç servislerden bahseden yok amirallere kafa tutabilir servis yoksa memnuniyet yoksa 500 tlde olsa işe yaramaz.quote:
Orijinalden alıntı: exmaster41
One plus one al -
OPOquote:
Orijinalden alıntı: Guest-83A9DEA5A
tabikide oneplus onemeizuda ney sevis yok düzen yok yaygınlaşmış ağa sahip değil deminde başka konuda yazdım 1,5 senedir formdan uzaktım çinli telefonlar başmış.ortalığı milletin agzında şu bu hiç servislerden bahseden yok amirallere kafa tutabilir servis yoksa memnuniyet yoksa 500 tlde olsa işe yaramaz.
Alıntıları Göster
-
oneplus ın servisi varmı acaba arkadaş soylemişte merak ettim?quote:
Orijinalden alıntı: Booker DeWitt
OPO
Alıntıları Göster -
oneplus one dünya üzerinde sevisi yok telefonun başına bişey gelse cine göndermek zorundsın meizu'nun ise en azından türkçe konuşup anlayabilen gerektiğinde yakasına yapışacağın birileri varquote:
Orijinalden alıntı: corwen
oneplus ın servisi varmı acaba arkadaş soylemişte merak ettim?
Alıntıları Göster -
O gerçek TeknolojiyeAtarlananAdam değilki. -
G3 Tabikide :)quote:
Orijinalden alıntı: TheAhmetu
O gerçek TeknolojiyeAtarlananAdam değilki. -
gerçeği kim peki -
Bu seçeneklerin arasından kesinlikle z2 öneririm hocam.. -
ismini unuttum ama bu forumda hesabı yok takip ediyorum kendisini olsaydı bilirdim. -
G2 Çok cazipquote:
Orijinalden alıntı: TheAhmetu
ismini unuttum ama bu forumda hesabı yok takip ediyorum kendisini olsaydı bilirdim. -
quote:
Orijinalden alıntı: eren_celal
gerçeği kim peki
O bir sahtekar. Sürekli sahte üyelik alarak g2,g3,z2,z3 tavsiye edip,samsung,htc ve bilumum markaları aklı sıra kötüler.bu başlıkta bir tane daha sahte üyelikle atılmış post u var.o da banlanacak yakında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 11 Şubat 2015; 14:31:09 > -
meizu mx4 ben tek geçerim tam bir f/p ürünü gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: TIMERIDERquote:
Orijinalden alıntı: eren_celal
gerçeği kim peki
O bir sahtekar. Sürekli sahte üyelik alarak g2,g3,z2,z3 tavsiye edip,samsung,htc ve bilumum markaları aklı sıra kötüler.bu başlıkta bir tane daha sahte üyelikle atılmış post u var.o da banlanacak yakında.
Alıntıları Göster
-
mart ayında zf2'ninde geleceği söyleniyor bakalımquote:
Orijinalden alıntı: Sıfırbuçuk
meizu mx4 ben tek geçerim tam bir f/p ürünü gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz.
Alıntıları Göster -
arkadalar oneplus one aldım şuanda gayet memnunumquote:
Orijinalden alıntı: TheBaBa55
mart ayında zf2'ninde geleceği söyleniyor bakalım
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- ipro smart 2.4s
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- samsung türkiye garantili ne demek
- asker telefonu internetli
- pttavm telefon alınır mı
- telegramda video izleme
- device health services nedir
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- play protect nedir
- telefon önerileri 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X