Şimdi Ara

OnePlus9 9670tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
4.354
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 yıldır Oneplus 8T 12/256 kullanıyorum, oxygen os yağ gibi akıyor, çok memnunum. Çekimlerimi gören güncel iphone sahipleri hangi telefonla çektin diye sorup duruyor:) Çoğu tanımıyor tabii, Opponun premium sınıfı diyorum. Uzun süre götürür bu alet beni 

Bu arada bu model çift bataryalı ve 65w warp şarjı mevcut. 39 dkda tam dolum sağlıyor fakat batarya ömrünün azalmaması için için sadece acil durumlarda kullanıyorum. 15 dkda %60 lara getiriyor. Onun dışında hızlı şarjla (15w) kullanıyorum o da max 1,5 saat.

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkürler. 12 ye geçmicez o zaman..

• 9 pro kamera olarak baya önde düz 9dan 8 pronun lensi var düz 9da. Ekranıda az daha kötü diyebiliyorum 9un. Xiaomi mi 11 kaç para acaba bu fiyatlaraysa hepsine 10 basar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt

önce güncelleme versin, ondan sonra 2 markayı kıyaslarsın  

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Kim güncelleme vermiyor cayır cayır veriyorlar güncellemeleri.

gsmarena da hangi model kaç yükseltme almış, gözüküyor. önce oneplus gibi 3 android yükseltmesi versin, sonra kıyaslarsınız ..

Yamuk yumuk güncelleme vereceğine vermek için hiç vermesin daha iyi 6 7 ay oneplus 9 pro kullandım bu markayı hiç övmeyin bilmesek he he diyecemde amiral gemisi modelinde bile ne buglar vardı. 👍

12 yıldır android kullanıyorum. 6 yıl önce oneplus la tanıştım. Android de başka marka kullanmam daha. Xiaomi ilk çıktığında kimse bilmezsen, çinden sipariş verirdik... Bu 2 markayı kıyaslayan birisi ile teknoloji konuşmam ...

Bende 12 yıldır onlarca marka kullandım hadi bye androidde kral huawei idi sonra samsung gelir ardındanda xiaomi bu çöp markanın satışları ortada 2 3 fanboy götürüyor. En memnun kalmadığım telefon oneplusdu. Şuan xiaomi mi 10 ultram var 10 basar işletim sistemi kusursuzluk olarak 9 proya. Atıp tutması kolay kullanmayınca blok bye.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.