Şimdi Ara

Önerebileceginiz Kanallar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iki tane canak var biri hotbirde biride turk kanallarini cekiyo

bir sürü kanal var ama ben hangi kanalli izleyecegini sasirdim.bazi kanallar gereksiz ve düsük kalite.

bana önerebileceginiz güzel sinema filmleri olan veya izlemeye deger herhangi baska kanallari yazarsaniz sevinirim

• canakların 90 lık ise doğru dürüst kanal alamazsın daha kaliteli kanlları almak için 150 lık canak alman lazım 90 lık ile anca multivision ları izlersin onlardada cok kaliteli filmler yok en iyi sinema kanlları ASTRA 19.2 deki uydudır bana göre en iyi uyduda astradır
  • Hotbırd uydusunda 1.50 çanakda olsa 90 lık çanakla pek farkı olmaz vede izleyebilecği kanal adedi değişmez.Eğer sistemi motorlu bir sistemse o zaman 1.50 çanak iyi olur motorlu sistemi yoksa 1.50 çanak fazla paradan başka bişey ifade etmez.
  • multivisionlar da görüntü ve ses çok kalite iyi film ler veriyorlar .ama fransızca ingilizce alt yazılı.birde ans tv diye bir azeri kanal vardı çokiyi filmler veriyor yeni çıkanları fln.
  • cinefix cinepolar action vs sen bırde bence LBN ınce ayar yap goruntu guzelleşır
  • üstekilere ekolrak hotbird te nbc giga.de
    harika

sonra m6 music
    aklıma gelmedi aslında bayağı kaliteli bir kanal listem var
  • beyler türksat ta çıkan rustavi kanalını keşfeden yokmu içinizde? her hafta son filmlerden biri oynuyor. digitürk bile o filmleri getirmeyi beceremedi daha. son samuray, monster, kelebek etkisi gibi filmler oynamıştı en son son bir iki aydır izlemeye fırsatım olmadı o yüzden hangi filmler verildi son olarak bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkese ilgi ve alakasi icin tsk ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: CapitoL

cinefix cinepolar action vs sen bırde bence LBN ınce ayar yap goruntu guzelleşır

ohaaa diyorum artık ne alakası var kardeşimmmmmmmm digital tv yayınlarında görüntü kalitesi sinyal seviyesi %20 de de aynıdır %100 dede aynıdır değişmez bu analaog yayın değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HYDRA -- 20 Ekim 2004, 0:48:59 >
  • arkadaş dogru soyluyor hotbortte 150 çanak alıp nabıcak sk ıtalyamı seyretcek zaten açılmıyor gerı kalanların hepsını 90 çekıyor hemde rahat onerılecek kanala gelınce kanal o kadar çokkı sen ne tur seylerden seyretmekten hoşlandıgını once yazsaydın ona gore cevap alırdın bence ok
  • quote:

ohaaa diyorum artık ne alakası var kardeşimmmmmmmm digital tv yayınlarında görüntü kalitesi sinyal seviyesi %20 de de aynıdır %100 dede aynıdır değişmez bu analaog yayın değil

Arkadaşımız çok haklı ayar yapmakla veya sinyal gücünün artması ile digital yayında görüntü kalitesinin artması gibi bir durum söz konusu olmaz çünkü digital yayın adı üzerinde digitaldir, yani 1 ve 0 ardan oluşan dizilerdir yani anteni cevirerek bu 1 ve 0 ların sayısını arttırmaya imkan yok, digital yayınlarda kalite CD veya DVD lerde olduğu gibi bitrate değeri ile ölçülür, yayından yayına farklılıklar gösterebilir. Mesela SkyStar2 ile yayın izlerken değişik kanallarda kayıtlar yapın 2 şer veya 3 er dakikalık, herbirinin farklı olduunu göreceksiniz, özellikle farklı paketlerdeki yayınların, çekim kalitesi de önemli tabi ama en yüksek bitrate'i olan kanal HDD'de en fazla yeri kaplayacaktır. Dolayısı ile en yüksek yeri kaplayan yayın en iyi kalitede yayın anlamına gelebilir.

http://forum.sigmaelektronik.net/showthread.php?goto=newpost&t=58

özellikle Thor uydusu tavsiye edilmiş, 120 cm avrupa anten ile izlenebilecek çok sayıda ingilizce film , belgesel ve müzik kanalları varmış.

• bana göre Hotbird deki en ii kanallar:
    1 Eurosport
    2 Rtl
    3 vox
    4 zdf
    5 arte
    6 mtv ve vh
    7 motors
    8 multivizyonlar
    9 canale 5
    10 italia 1
    11 france 3

Bide animal planet felan var ama ben izleyemiyorum
  • onlarıda ızlersın hergun key degışıyor elden gırıp ızlersın polsat key ok discoverıy animalplanet playboy vb bırde benden iki kanal daha cine fix cine polar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.