Şimdi Ara

öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese slmlar. bu sene öss ye hazırlanacağım meslek seçiminde sizlerden yardım isteyecektim. istediğim meslekler öğretmenlik diş hekimliği ve doktorluk. bu meslekler hakkında üniversitesine giden arkadaşlardan yardım edebilirmi? öğretmenlik olarak boğaziçi matematik düşünüyorum. öğretmen lisesine gittiğim için 1 adım daha önde olacağım. bu bölüm hakkıdnaki görüşleriniz nedir? maddi getirisi nasıldır? 2. meslek tıp 2008 de 347 en düşük puan sanırım. kafkasdı galiba. her neyse. doğuda öğrenim şartları nasıldır? erzincan üni.ç kafkas üni. van 100. yıl. vb birde yaklaşık 350 puan yapmak için 3 sene doğru dürüst çalışmamış bir insanın son sene nasıl bir çalışma programı olması lazımdır? herkese teşekkürler

• Şu an burda olmaman gerekiyordu
  • baya bi çalışman lazım tıpsa hedef okul puanın kaçtı bnde bu sene girecem 330 aldm 2008 de 3.sefer girecem 2009da hedef tıp
  • Tıp Fakültesi hakkında sorularınız varsa cevaplayabilirim.Yalnız tutup da kompozisyon şeklinde yazarsam pek bir şey anlaşılmaz.Merak ettiklerinizi sorun ben ya da diğer tıp fak. öğrencileri cevaplar,daha anlaşılır olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistemim hakkında tavsiyeler
    2 ay önce açıldı
    öneri
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.