Şimdi Ara

Öneri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar almak istiyorum. Yalnız sınav stresidir falan derken teknolojiden oldukça uzak kaldım. Bana oyun oynarken donmayacak sağlam ve ''ısınmayan'' kapanma sorunları olmayan bi laptop önerirseniz sevirim. Eğer 2 3 ay bekle çok güzel modeller cıkacak dersenız bekleyebılırım de suanlık benı ıdare eden bır masaustum var cunku. Ve bılgısayarı kulanma amacım oncelıkle unıversıtedekı egıtımım ıcın olcak ama ben oyun da oynama zevkını doya doya yasamak ıstıyorum. Or: Dc universe tarzı oyunları oynarken donmasın ıstıyorum. şimdiden yardımcı olan arkadaslara çok tesekkur ederım...

• Sakin casper alna parca kalitesi 0 benim gibi pisman olma git kral gibi toshibani al kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkur ederim yorum ıcın kardes. Ot gibi yaşamak denir ya bu 1 yıl ot gibi yaşadım su an bilgisayarlar hakkında bi bilgim yok sagol bılgılendırmen sayesınde en azından bir seçenekten kurtulmuş oldum. Peki toshiba'dan önerdiğin bir model var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klaisen -- 10 Haziran 2013; 19:53:58 >
  • Teşekkur ederim yorum ıcın kardes. Ot gibi yaşamak denir ya bu 1 yıl ot gibi yaşadım su an bilgisayarlar hakkında bi bilgim yok sagol bılgılendırmen sayesınde en azından bir seçenekten kurtulmuş oldum. Peki toshiba'dan önerdiğin bir model var mı?
  • Haziran sonu vya temmuz gibi yeni nesil ürünlerin geleceği söyleniyor. Yeni ürünler geldiği zaman konu açarsan, biraz daha iyi bilgi edinirsin. Bu arada toshibanın 2000 tl ve civarında yüksek ekran kartı barındıran ürünü pek yok. Oyun için daha yüksek konfigürasyonlu , diğer cihazlara bakmanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi68

Haziran sonu vya temmuz gibi yeni nesil ürünlerin geleceği söyleniyor. Yeni ürünler geldiği zaman konu açarsan, biraz daha iyi bilgi edinirsin. Bu arada toshibanın 2000 tl ve civarında yüksek ekran kartı barındıran ürünü pek yok. Oyun için daha yüksek konfigürasyonlu , diğer cihazlara bakmanı öneririm.

Yorum için tesekkürler. Öncelikli amacım oyun oynamak. Ve bunu çoğu insandan duyuyorum ''Toshibanın ekran kartı düşük alma oyun için'' diye tepkiler. Temmuz basını bekleyebilirim. Açıkçası oynadıgım oyunda dc universe tarzı fantastik oyunlr ve karakter geliştirmeli oyunlar. Bu tarz bi pc önerebilir misiniz bana?
  • Casper kullanıyorum. Ve önermiyorum, ben aldım pişmanım açıkcası. Önereceğim markalar; Dell, Fujitsu, Toshiba. bu 3 marka dışındakilere bulaşma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: king0194

quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi68

Haziran sonu vya temmuz gibi yeni nesil ürünlerin geleceği söyleniyor. Yeni ürünler geldiği zaman konu açarsan, biraz daha iyi bilgi edinirsin. Bu arada toshibanın 2000 tl ve civarında yüksek ekran kartı barındıran ürünü pek yok. Oyun için daha yüksek konfigürasyonlu , diğer cihazlara bakmanı öneririm.

Yorum için tesekkürler. Öncelikli amacım oyun oynamak. Ve bunu çoğu insandan duyuyorum ''Toshibanın ekran kartı düşük alma oyun için'' diye tepkiler. Temmuz basını bekleyebilirim. Açıkçası oynadıgım oyunda dc universe tarzı fantastik oyunlr ve karakter geliştirmeli oyunlar. Bu tarz bi pc önerebilir misiniz bana?

Bütçe ne kadar?

• 1500-2500 arası .. Ama amerıkadan alıcam bılgısayarı. Yanı burada 2000-3500 arası oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.