Şimdi Ara

ÖNERİ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU OYUNU DUPE YAPMAYI BİLMİYOSANIZ OYNAMAYIN!!!!!NERDEYSE HERKEZ DUPE YADA BUGLARI ÖGRENMİŞ YAPIP DURUYOLAR KNİGHTI 2 YILDIR OYNUYORUM ANCAK Bİ DÜZGÜN MİRAGE+7 YAPABİLDİM AMA ADAMLAR DUPE YAPIYOLAR SONRA BANKADA 2MİLYAR ELLİNDE RAPTOR+8LE DOLAŞIYOLAR BU ADALETMİ ŞİMDİ BU OYUNDA KİMSE DUPE YAPMADAN RAPTOR+8... YAPAMAZ ANCAK GLAVE+8 FİLAN YANİ KISACA BU OYUNU DUPE BİLMEDEN OYNAMAYIN BENCE BAN YASANIZDA ÖNEMLİ DEGİL Bİ DAHA GİRMEYECEM FORUMA HERO ONLİNE OYNAYACAM EN AZINDAN ONDA HİLE YOK DİYE UMUYORUM

• o dediğin oyunda türkler çoksa dupenin gelmesi yakındır
  • sen oyunu bilmiyorsan bizim sucumuz ne
    ben hic dupe yapmadım hilede yapmadım
    ama +1 pp +8 shard +2 kekuriler ve bankada 2 milyarım var
    sheller +7
    demekki sen bu oyunu bilmiyorsun
    haa unutmadan lvlde 72 hilesiz kospsuz anlımın akı ile 2 yıllık emek
  • BEN dün sabah actım carımı ban yemistim su an 48 dual +7 clevır üstüne 30 m var bide üstelik patos da demekki burdan cıkarcagımız sonuc oynamayı bilceksin ve inanki dupe olmasaydı elindeki mirageler i bile alamazdın
  • haaaaaaaaaaaaaa tabi shard+8i noel baba vermiştir bi arkadaşın dupeleyip sana vermiştir yoksa açıkla shard+8i nası yaptıgını
  • ewet bir de 2 kat ex bugu varmış
    oyunda biri dedi bana 2 kat geliyo flan die
  • ewet nasıl yaptıgını söyle o zaman +8 shardıda hepimiz duyalım başkasının ID sindenmi aldın???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öneri Ve soru
    14 yıl önce açıldı
    Sistemim hakkında tavsiyeler
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DigitalMan_

sen oyunu bilmiyorsan bizim sucumuz ne
    ben hic dupe yapmadım hilede yapmadım
    ama +1 pp +8 shard +2 kekuriler ve bankada 2 milyarım var
    sheller +7
    demekki sen bu oyunu bilmiyorsun
    haa unutmadan lvlde 72 hilesiz kospsuz anlımın akı ile 2 yıllık emek

katılıyorum.
    hiç dupe yapmadım. cypherda dual shard8 , dual rol, dual RE, elf belt, + tonlarca param oldu 1 yıl içinde
    maneste bi kac aydır oynuom 4 tane md+8 im var ama ballıyım

edit: dupe yapamasanda yapanlardan faydalanabilirsin.
    cypherda dupenin ayyuka cıktığı zamanlarda tezgahlara gigantic+8 ler shell+8 ler düşerdi. 999a alıp 15-20gb ye satardık 5-10dk içinde...

edit2: bu oyunda dupe yapanlardan ve koxperlardan daha cok uyuz olduğum bişey varsa oda, beceripte yapamayanların, alnının akıyla yapanlara pok atması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkansen84 -- 22 Ekim 2006; 14:57:28 >

• kardeşim ben size nası yaptınız diye soruyorum sanki shard+7 çok kolaymış gibi +8 yapıyolar normalde kimse yemez shardı +8e basmayı yalanmı yani adamlar cleaver+8 için kaç tane yakıyolar adam o kadar shard+7yi nerden bulsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: solidussnake

kardeşim ben size nası yaptınız diye soruyorum sanki shard+7 çok kolaymış gibi +8 yapıyolar normalde kimse yemez shardı +8e basmayı yalanmı yani adamlar cleaver+8 için kaç tane yakıyolar adam o kadar shard+7yi nerden bulsun

yapanlardan ama güvenilir olanlardan satın aldım hiç te itemim silinmedi.
    okadar shard7 diosun ama eğer ballıysan 1 shard7 yi de gecirebilirsin 8e balsızsan 10 tane kırarsın gecmez olay bundan ibaret. ve yanlış diosun nie yemesinki +7 shard nedir 92 atak olan bi item..yani cok aşmış bişey değildir biras daha toparlanıyım senin için video cekcem shardları basarken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkansen84 -- 22 Ekim 2006; 15:05:24 >
  • Benim dupe yapmadan öyle item ve para yapanla sorunum yok
  • dupe yapmadanda para kazananlar war emin ol sen herkesin dupe ya da bug yaptığını mı sanıyosun
  • Bİ BAKIMA DOGRU AMA ALNININ AKIYLA KASANLAR VARR

quote:

BU OYUNU DUPE YAPMAYI BİLMİYOSANIZ OYNAMAYIN!!!!!NERDEYSE HERKEZ DUPE YADA BUGLARI ÖGRENMİŞ YAPIP DURUYOLAR KNİGHTI 2 YILDIR OYNUYORUM ANCAK Bİ DÜZGÜN MİRAGE+7 YAPABİLDİM AMA ADAMLAR DUPE YAPIYOLAR SONRA BANKADA 2MİLYAR ELLİNDE RAPTOR+8LE DOLAŞIYOLAR BU ADALETMİ ŞİMDİ BU OYUNDA KİMSE DUPE YAPMADAN RAPTOR+8... YAPAMAZ ANCAK GLAVE+8 FİLAN YANİ KISACA BU OYUNU DUPE BİLMEDEN OYNAMAYIN BENCE BAN YASANIZDA ÖNEMLİ DEGİL Bİ DAHA GİRMEYECEM FORUMA HERO ONLİNE OYNAYACAM EN AZINDAN ONDA HİLE YOK DİYE UMUYORUM

• arkım haklı adam koxpla lwl kasıo dupeyle gb yapıp para kasıo konuş koçum be
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoM_X

o dediğin oyunda türkler çoksa dupenin gelmesi yakındır

Tamam dupeyi biz bulmuş olabiliriz ama kabahat bizde mi yoksa bunları cezalandıramayan yönetimde mi daha fazla??
    Emeğiyle oynayan adam bakıyor düpe yapanlar ondan daha iyi üstelik ceza da almıyolar sen dururmuusn?
    Bu arada sık sık söylüyorum ama takan yok beni

Düpe bilen bana pm atarak yöntemini söylesinn lütfenn
  • quote:

haaaaaaaaaaaaaa tabi shard+8i noel baba vermiştir bi arkadaşın dupeleyip sana vermiştir yoksa açıkla shard+8i nası yaptıgını

+8 i shardı kendim bastım trina ile
    6 trine 4 +7shard 2 +7 ib

sonuc 8 tane +8 shard 1 tane +8 ib
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.