Şimdi Ara

Öneri lazım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 140m2 evime yoğuşmalı kombi almak istiyorum. Önce buderus 072 alayım dedim ama benim daireye boyutları nedeniyle uymuyormuş(Kombi için mutfakta yer ayrılmış durumda oraya büyük geliyormuş) sessiz çalışacak kronik sorunları olmayan ve buderus 072 kadar büyük olmayan bir kombi önerisine ihtiyacım var.

Baymak falke condense ,Vaillant VUW 296 , Ariston GENUS PREMIUM EVO veya ne hangisi

• ne tarafı uymuyor? en boy derinlik hangisi? her modelin teknik özelliklerinde en boy derinlik ölcüleri yazar oradan bakabilirsiniz.

boyu en kısa olan baymak ıdee.

Yükseklik 541 mm
    Genişlik 368 mm
    Derinlik 364 mm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 9 Mart 2014; 23:17:43 >
  • _yalnız_adam _ kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki tabloda kombilerin ölçüleri var, inceleyip kararınızı verebilirsiniz.

Öneri lazım !!!
  • Arkadaşlar mutfağa kuracağım için sessiz bişey lazım boyuda buderus 072 den kısa olmalı tavsiyelerinizi bekliyorum...
    yukarıda iki tane mesaj var ama hiçbirine geri dönüş yapmamışsınız :)
  • Yazdım ya boydan uymuyor biraz önce yazdım cevap. Ben kombi seçimi konusunda kararsız kalmış durumdayım...
    mesajınızda bunlar da olmaz demiyor ki, öneri lazım yazıyor.

baymak ıdee nin boyu kısadır, hatta en kısası sanırım. ona bakmadınız mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir öneri
    11 yıl önce açıldı
    Hobi önerisi lazım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Baktımda çok yeni bir cihaz ama çokda sessiz gelmedi bana 38db ayrıca lcd gösterge bile yok gördüğüm kadarıyla cihaz üzerinde.
    en sessiz cihazlar bile 36db seviyesinde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.