Şimdi Ara

*ÖNERİ* Min. 30,000TL Max. 40,0000TL kadar araç ne alınır.? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Araba foyatlari aldi basini gitti. Gul gibi arabanizi da satmissiniz. Daha uygun fiyata daha iyi araba bulamazsiniz bence. Ama hado jayirlisi diyeyim.

Bu gibi durumlarda piyasada cok tutulmamis mazda suzuki veya chevrolet vs gibi araclara yonelerek elinizdeki para ile ancak sattiginiz arabadan daha iyi bir arabaya binebilirsiniz.

Haklısınız tabiki fiyatlar uçmuşken Sattım ama 31,900TL aldım 34,000TL Sattım ve 4 Lastik 60 bin Km değişmeliydi ve
    Lastikler Bitikti yanlar patladı bakıma 7-8 bin KM kalmıştı ve Klima Bakımı gelmişti ve 120-130 Geldimi araba haddinden
    Fazla bağırıp Yakıt sarf ediyordu Araç Siyah ve Komşum 1 Kez Çizdi ve 1 Kezde İş yerimde çizildi Pasta Cila Boya Koruma
    İle aza indirdim ama Tırnak geçiyordu hatta adam sordu bune diye çizilmiş benden önce dedim Ön Kapıyıda Sürtmüştüm
    Baya belliydi 48,225 Km Sattım Rölantideyken Ses Verir oldu Geri Vitese Takarken Hep DARÇ diye ses verir oldu
    Turbo İnter Coolur Borusu bu Kış değişmeliydi 680TL Yağ Damlatıyordu vs vs. kii;
    Allah'tan Orjinaldi Kaza Boya Yoktu...

Araba almaktan soğudum resmen Allah korusun böyle bir şeye denk geliriz Varsın Hyundai olsun sıfır olsun diyorum kendi kendime artık

• Arkadaşlar;
    Cevap veren ilgilenen herkese teşekkürler aracımı almış bulunmaktayım 2013 WW POLO 1,2 TDI BLUEMOTİON daha 19,500 Km 2017 Garantili vs vs...
    Çokta uyguna aldım piyasası 45-48 Arası ben daha aşağı aldım HATASIZ KAZASIZ ORJİNAL.!.!
    Allah herkese kazasız belasız keyifli bir araç sürmeyi nasip etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 29 Ağustos 2014; 8:44:08 >
  • quote:

Arkadaşlar;
    Cevap veren ilgilenen herkese teşekkürler aracımı almış bulunmaktayım 2013 WW POLO 1,2 TDI BLUEMOTİON daha 19,500 Km 2017 Garantili vs vs...
    Çokta uyguna aldım piyasası 45-48 Arası ben daha aşağı aldım HATASIZ KAZASIZ ORJİNAL.!.!

Kardeş hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonem

quote:

Arkadaşlar;

Kardeş hayırlı olsun.

Sağol kardeşim en iyileri sizin olsun

• beyler şu araç bu kadar eder mi?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2007-model-ford-focus-1.6-tdci-144718742/detay/

tramer temiz km düşürülmemiş baktım.
  • anonem kullanıcısına yanıt
    Min. 30 max. Min. 31 ederi bu arada bugün dönemedim yarın sabahtan haber edeceğim ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Min. 30 max. Min. 31 ederi bu arada bugün dönemedim yarın sabahtan haber edeceğim ;)

Kardeş bekliyorum valla artık alacağım bir şey harç borç, bari sıkıntıya çok girmeyelim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.