arkadaşlar tmyim ygsden 100-110 arası yapıyorum lys edebiyat 48-50 geliyor, coğrafya da 18-19 oluyor genelde, matematikten en fazla 39 yaptım geometrim gerçekten düşük, 8-12 falan yapıyorum. bu ara edebiyat ve mat2 çalışmaya başladım ygsden son bir ay tekrar yapacağım, tm2den 8-15k arası sizce bu netlerle mümkün mü?
quote:
Orijinalden alıntı: princessbubblegum
arkadaşlar tmyim ygsden 100-110 arası yapıyorum lys edebiyat 48-50 geliyor, coğrafya da 18-19 oluyor genelde, matematikten en fazla 39 yaptım geometrim gerçekten düşük, 8-12 falan yapıyorum. bu ara edebiyat ve mat2 çalışmaya başladım ygsden son bir ay tekrar yapacağım, tm2den 8-15k arası sizce bu netlerle mümkün mü?
Obp ne de bağlı tabi ama bence gelir. İlk 10 k rahat olur gibi. Geometriyi de 15 nete sabitleseniz rahatlarsınız bence. Yok ben hiç beceremiyorum derseniz. Diğer derslerden 1-2şer net yükseltin. Geo eksiğinizi kapatırsınız. tm2 de geoyla coğrafya aynı puanı getiriyor zaten.
_Primrose__
kullanıcısına yanıt
obp muhtemelen 51 puan gelecek ama geometriyi yükseltmek için ne yapmalıyım bilmiyorum, hiçbir şey bilmiyorum gibi hissediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: princessbubblegum
obp muhtemelen 51 puan gelecek ama geometriyi yükseltmek için ne yapmalıyım bilmiyorum, hiçbir şey bilmiyorum gibi hissediyorum
En basit kitaptan çözmeye başlayın. Lys ye daha zaman var. Her gün 20-30 soru çözerseniz geometri zamanla oturuyor. Benim kız kardeşim sayısalcı biyolojiyi fulleyip geometriden eksiye düştüğünü bilirim. Hayatında ilk kez bir düşük not almıştı o da geoydu. Sonra sıfırdan başladı. Düzenli olarak üstüne düştü 1 ayda toparladı. Çok yüksek yapmıyor belki ama okul notları da yükseldi netleri de.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme