Üstadlarım Kendime Yeni Bir Pc Toplamak İstiyorum.1 Haftadır Forumda Konuları Takip Ediyorum.İzmirde Parçaları Alabileceğim Vatan Bilgisayarın Sitesindende Tarama Yaptım,Forumdaki Arkadaşların Önerdikleri İle Kıyaslayarak Aşağıdaki Listeyi Hazırladım. •Bütçem Monitör Dahil 1700-1800, en fazla 2000. •Kullandığım Programlar :Bilimum Adobe Programları, Microsoft Visual Studio,Sql,Grafik Düzenleme,Render İşlemleri,Oyunlardan Pes. •Devamlı Pc Başındayım Ve Proje Hazırlıyorum.4-5 Sene Beni Götürecek Bir Pc’ Ye İhtiyacım Var.Parasını Zor Ödeyeceğime Rağmen Almak Zorundayım.İlerde Geliştirilebilir Bir Makine Olsa İyi Olur.
EKLEMEK YADA ÇIKARMAK İSTEDİĞİNİZ PARÇALARI SÖYLERSENİZ, YORUMLARINIZA GÖRE PC’ Yİ TOPLATACAĞIM.ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..
ARKADAŞLAR LÜTFEN 1-2 GÜN İÇİNDE ALMAM GEREKİYOR.YARDIMLARINIZI ESİRGEMEYİN..
Vatan bilgisayardan bence alma ya orası kazık yada bana öyle geliyor istersen ordanda toplarız fakat başka yerden toplama ihtimalin varsa başka yerden toplayalım ?
İleride uyumlu soket işlemci ve ekran kartı değiştirerek ileri seviye upgrade imkanınızda mümkün.
İzmirde doğru dürüst yer yok.Vatandan toplama amacım sadece yerinde parçaları görüp,toplatmak.İnternetten sipariş ne kadar güvenli bilmiyorum...Sizce?
LİSTEDE YAZDIĞIM PARÇALAR VATANDA OLANLAR.SİZİNDE BUNLARDAN BAŞKA ÖNERİNİZ VARSA SEVİNİRİM.VATANIN FİYATLARIDA YÜKSEK BİLİYORUM AMA NE YAPSAM BİLMİYORUM ???
İnternetten sipariş oldukça güvenlidir. Bilindik sitelerden alışveriş'te hiç bir problem çıkmıyor. Nova, sanalmarketim(içlerinde en güvendiğimdir), exa, deveyükü..
Bu firmalar ile telefon yada mail ile görüşün. Zaten çoğu toplayıp gönderebiliyorlar.
protective.6 ve ncap ustaya teşekkürler. İ5 li sistemler olabilir ama bütçeyi zor yetiştirebilcem galiba.sizden ricam birde AMD işlemcili bir sistem çıkarmanız.İkisi arasında karar verelim.Arkadaşlar aldığımız şey az para olmadığı için soruyorum.Kusura bakmayın..Cevaplarınızı esirgemeyin
quote:
INTEL i5 750 2.66 GHz Quad Core Socket 1156 8MB MSI P55-CD53, P55, DDR3, PCIExp, Socket 1156 A-DATA 4 GB (2X 2GB) DDR3 1333 MHZ RAM CL7 SAMSUNG 750 GB HDD SATA II 32 MB 7200 rpm TUL VTX 3D HD4870 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, Dir LG W2234S-BN 22' LCD Wide Screen MONİTÖR 5ms Siyah DARK RACER Full Siyah Oyuncu Kasası 600W PSU LG 22X DVD-RW Double Layer Siyah SATA
gigatekten almalısın sistemi oldukça güvenilir bir firma fiyatları çok ucuz arkadaşlar bakın novadan ve gigatekden sistem topladım ayrı ayrı gigatekde 630 tuttu novada 720 vatanla kıyaslanmaz bile müşteri hizmetleri harikadır
ooppss usta değerlendırmelerin için cok tesekkurler.Sanırım İ5 üzerinde yoğunlaşmam lazım.derinkoma ustanın dediği gibi bide o siteleri araştrıym belki fiyat farkı olabilir..Birde bu parcalar nasıl ?
Anakart F/P oranı nasıl olur i5 ile.Bu fiyata değermi? Gigabyte P55-UD3R Intel P55 Soket 1156 DDR3 2200MHz (O/C)E-Sata Anakart<<325 YTL
Ekran kartı TUL VTX' le farkı?Cunku fiyatları yaklaşık aynı.. HIS HD4870 İCooler x3 GDDR5 1GB 256Bit ATI DX10.1 Ekran Kartı<<356
Son 2 sorum bunlar ustalar ,yorumlarınızdan sonra yarın toplatacağım sistemi.Tesekkurler...
kesinlikle netten alışveriş yapacaksan novayı öneririm ben sistem sipariş etmiştim 4. günde elimdeydi 2 günde stokta olmayanları temin ettiler 3. gün akşam 6da kargoya verdiler 4. gün sabah 10da kapımdaydı.
İnternetten güvenli alışveriş devri başladı arkadaşım. Sen de montajını evde yapmanın haricindeki kolaylıklardan yararlan derim Ucuzu.com, cimri.com gibi sitelerden fiyat araştırması yapabilirsin. Belki daha uygun bir satıcı vardır, ama bu gibi sitelerden araştırarak çok daha hızlı sonuçlara ulaşabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme