Arkadaşlar merhaba ben işkurun vermiş olduğu web tasarım kursuna gittim ps cs3 dw cs3 fl cs3 html actionscript çok az css ve çk az da jsp gördük benim flashım ve as 'im zayıf ama en çok as den zevk aldım. Arkadaşlar php ile de ilgileniyorum şu anda iş ilanlarına başvuruyorum ama bir sonuç yok ya çok ii bileceksin yada tecrüben olacak kafayı yiycem yaw lütfen yardım edin bir an önce para kazanmalyım actionscrit 3.0 ve php arasında kaldım ikisinide öğrenmek istiyorum ama önce hangisini öğreniyim sizce iş bulma açısından en çabuk öğrenilme , kavrayabilme açısından (bu arada actionscriptten çok zevk aldım ama php yede hiç başlamadım.) değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkürler...
başka işlere yönelmek üzereyim ama istediğim yer burası sırf parasızlık işsizlik yüzünden :(
(not : c# kursu aldım mssql bilgim orta düzeyde mysql hiç bilmiyorum.c# az asp.net çok çok az)
kesinlikle php ve mysql kasmalısın action s.. sonra öğrenirsin...
İnternetten php ve mysql üzerine görsel eğitimler var ve yeteri kadar döküman mevcut. Görsel eğitimlere ağırlık vererek öğrenebilirsin. Referans amaçlıda örnek bir proje yapman şart.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme